Szerintetek, ha van egy célom, amiről nem tudok lemondani, ne is adjam fel?
Már 2016 januárjától van egy álmom, ami szinte lehetetlen, de meg szeretném valósítani. Viszont tavaly szeptember környékén belém csapott, hogy mégis ezt akarom? De utána még jobban kezdtem vágyni rá, rengeteget is tettem érte, de nemrég megint gondoltam, hogy inkább ne, de a napokban megint visszajött ez az álom, és nem tudom elképzelni, hogy máshogy alakujon az életem. Szerintetek ne adjam fel, akármilyen nehéz is lesz megvalósítani? Eddig mindig változott, mi akarok lenni, de több, mint másfél éve ugyanazt szeretném.
14/L

Dolgozz az álmaidon, hozd ki mindig a legjobbat a lehetőségekből, viszont ne legyél rögeszmés. Sokféle mód van arra, hogy egy adott dolgot elérjünk, gyakran útközben jön a legtöbb felfedezés.
"Célozd meg a Holdat. Ha elvéted, még akkor is a csillagok közt landolsz"

ha tehetséges vagy elérheted
szerintem érdemes tanulni másoktól azt figyelembe véve, hogy az utánzás nem visz sehova
ha egyszer azt szereted ne add fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!