Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha van egy...

Szerintetek, ha van egy célom, amiről nem tudok lemondani, ne is adjam fel?

Figyelt kérdés

Már 2016 januárjától van egy álmom, ami szinte lehetetlen, de meg szeretném valósítani. Viszont tavaly szeptember környékén belém csapott, hogy mégis ezt akarom? De utána még jobban kezdtem vágyni rá, rengeteget is tettem érte, de nemrég megint gondoltam, hogy inkább ne, de a napokban megint visszajött ez az álom, és nem tudom elképzelni, hogy máshogy alakujon az életem. Szerintetek ne adjam fel, akármilyen nehéz is lesz megvalósítani? Eddig mindig változott, mi akarok lenni, de több, mint másfél éve ugyanazt szeretném.

14/L

2017. okt. 3. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi az a cél, és mennyire lehetetlen. Tényleg az, vagy csak nagyon nehéz elérni?
2017. okt. 3. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nem lesz belőled Oscar-díjas hollywoodi színésznő és világhírű topmodell sem.
2017. okt. 3. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha az USA következő elnöke, vagy az 1. ember a Marson szeretnél lenni, akkor felejtős, de ha ezeken kívül bármi más, akkor ne add fel.
2017. okt. 3. 21:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem lehetetlen, de kicsi az esély rá.:D
2017. okt. 3. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Dolgozz az álmaidon, hozd ki mindig a legjobbat a lehetőségekből, viszont ne legyél rögeszmés. Sokféle mód van arra, hogy egy adott dolgot elérjünk, gyakran útközben jön a legtöbb felfedezés.

"Célozd meg a Holdat. Ha elvéted, még akkor is a csillagok közt landolsz"

2017. okt. 3. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
mi az?
2017. okt. 4. 01:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Énekes-táncos szeretnék lenni, és sokat gyakorlok, hogy ez sikerüljön. Már egy ideje táncolok, és kb nyolc éve éneklek. Tudom, kicsi az esélye, hogy sikerüljön, de ez az álmom, ezért mindent meg fogok tenni.^^
2017. okt. 4. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:

ha tehetséges vagy elérheted

szerintem érdemes tanulni másoktól azt figyelembe véve, hogy az utánzás nem visz sehova

ha egyszer azt szereted ne add fel

2017. okt. 4. 22:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! És mi a teendő akkor, ha tudom, hogy senki sem támogatna ebben?
2017. okt. 7. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!