Más is belátta, h veszélyes lépés volt kulföldre költözni?
Pont belattam h milyen meresz voltam mikor elköltöztem messze szuleimtöl, egy helyre , ahol idegenminden .
A legnagyobb veszélyt abban látom h senkinek nem vagyok fontos , senki nincs aki egy szót szóljon az érdekemben , söt ha tudnak kihasznalnak , munkaban peldaul .
Otthon apam csak egy telefont kellett adjon es minden elsimult .
De mar kesö bánat , sajnos a helyzet visszafordithatatlan.
Szomorú vagyok , gyász van a szivemben
Olyan fura a fogalmazásmódod... mint egy 70 éves, aki 17-nek próbálja rettegni magát. “gyász van a szívemben” ? Ilyet ki ír? Költőkön kívül...
Ha meg nem kamu a kérdés, minden rossz helyzetből tapasztalatot kell szerezni és továbblépni.
Röhej a köbön. :)
Tudod kérdező, azért vágják rá hogy kamu (de minimum érdektelen, uncsi), mert itthon az emberek 90 %-a ugyanezt éli át. Senki nem húz ki a szarból, nincs telefonáló apuka, a munkahelyén már egyedül állja meg a helyét az ember.
Én is külföldön élek, úgy jöttem ki, hogy csak közepesen beszélem a nyelvet, de veled ellentétben én jól érzem magam itt, sokkal jobban, mint otthon. Pedig nehéz volt a kezdet, itt sincs kolbászból a kerítés, de szép lassan megismertem embereket, és megtaláltam a helyem.
Jaaa, lehet az volt a baj, hogy nekem otthon sem intéztek el helyettem semmit, és megtanultam hogy kell kiállni magamárt, és szt, hogy hogyan kell véltoztatni, ha valami nem oké.
Otthon apam csak egy telefont kellett adjon es minden elsimult
Amig apuka telefonja nelkul keptelen vagy az onallo eletre, addig meg a szomszed varos isveszelyes lepes, nemhogy kulfold.
De hogy-hogy nem találtál eddig senkit, akinek fontos lennél? Nincs párod vagy barátaid?
Én azt nem mondanám, hogy veszélyes. Merész, az rendben van, de mindenhol emberek élnek, dolgoznak, ha tudsz alkalmazkodni a kultúrához és nyitott vagy az újra, egy csodálatos élmény, tapasztalat minden egyes nap. Hálás vagyok, hogy nem Magyarországon, hanem a párom hazájában élünk, pedig nem beszélem a nyelvet tökéletesen, más földrész, a magyartól merőben más kultúra. Ha viszont nem érezném jól magam, akkor kerül, amibe kerül, visszamennék. Nincs olyan, hogy visszafordíthatatlan, szabad vagy, azt teszed amit szeretnél. Maximum nem lesz könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!