Úgy érzem kezdek teljesen depressziós lenni. Mit csináljak szerintetek?
most kezdődött a vizsgaidőszak. Több mint egy hónap van belőle hátra amikor minden nap át kell tanulnom a napot. Be van osztva, mikor mit tanulok meg, nem csúszhatok meg vele. A barátaim többsége nem jár egyetemre, minden nap posztolja a bulizós/ nyaralós képeket. Ezeket már egy ideje nem nézem meg, kikapcsolom a telefonom..
Még csak most kezdődnek a vizsgák, de már most nincs kedvem felkelni reggel, nincs semmi energiám, enni sincs kedvem, semmihez. egyszerűen elegem van mindenből...az egyetlen jó a napomban az alvás.. Nem tudom mit csináljak de érzem hogy ez így nem jó
Jaj ugyan igy voltam mint Te.
Viszont rajtam annyira elhatalmasodott ez a dolog,hogy valoban depresszios lettem es ott hagytam az egyetemet ami eletem legnagyobb hibaja volt. Mar semmi erom nem volt tanulni es a motivaciot is csak hirbol ismertem.
Iden visszamegyek levelezore ugyan arra a szakra,viszont azert igy mar mas. Te ne kovesd el ezt a hibat. Lemegy ez a szar vizsgaidoszak es utana sokkal jobb lesz. 1 honap mulva mar vege es mehetsz te is Balcsira,strandra,nyaralni. :)
21/L
Én kijártam a Duna-partnak egy erdős részére tanulni.
Ott nem jön rá az emberre a "nézzük-meg-mi-van-a-frigóban"-inger, vagy a "csézzünk-egy-negyed-órácskát"-kísértés és hasonlók. Persze szigorúan internet nélkül! Az a legnagyobb démona a tanulásnak.
Mindemellett sokkal kellemesebb is, mint a 4 fal között magolni, plusz hatékonyabb is. Jólesett köveken és fatörzseken lépdelve felmondani a tételeket magamnak, aktívabb így az agy, mint ücsörögve - a mozgás serkenti a vérellátását.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!