Mivel magyarázható az, hogy hamvasztás során a szív hamvad el utoljára?
A csont teljesen más eset (anyag, szerkezet), szóval szerintem felesleges idehozni. El sem hamvad, hanem utólag őrlik össze.
Ami a szív működését illeti, nem értek hozzá, próbáltam utánanézni a szinuszcsomónak, meg egyebeknek... És valóban nem derült ki az egyik legfontoabb kérdésre a válasz, arra, hogy mi irányítja a szívet. Vagy ha még erre van is magyarázat.. a "kezdőlöketet" mégis mi adja?
Nem tudok állást foglalni ebben (meg több magyarázat nem is feltétlen zárja ki egymást), abban viszont hiszek, hogy még vár ránk egy-két korszakalkotó felfedezés. És láttunk már arra példát a történelemben, hogy fogadták eleinte az ilyeneket az emberek..
Hogy ebben benne lesz-e a szív :)
Na, a kérdés megválaszolásában nem lettünk sokkal előrébb :'D de legalább a szív, mint szimbólum sokat gazdagodott az én nézetemben.
Köszi a 'mind blown'-t skacok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!