Nektek mi a kedvenc szín-kombinációtok?
(nem volt jobb ötletem hogy hová soroljam ezt a kérdést :D)
Sszeretném elképzelni őket, hátha kicsit jobb kedvre derülök tőlük :)
Nektek mik a kedvenc színeitek együtt?
Jöhetnek "egyszerű" válaszok (az én egyik nagy kedvencem a lila+narancssárga például)
Részletesebb válaszok (Elefántcsont és túlérett barack, arany és vér)
És szívesen várok igazán "művészi" megfogalmazást is, és hogy az miért tetszik annyira :)
(Naplemente, amikor a Nap már nagyon alacsonyan van, és vörösre festi a horizontot, miközben a sötét égen ezüstös széleket varázsol a felhőkre)
Piros-sárga. Egyszerűen szeretem ezt a színkombót, amikor gyerekként saját országot találtam ki, akkor ezek voltak a zászlóm színei is. :)
De mostanában nagyon megtetszett a sárga-lila is. Nem sokat használják, pedig szerintem ütős!
Nekem az abszolút kedvenc a drapp-sötét kék. Egyszerűen nem tudok betelni vele. Főleg azért, mert a kék a kedvenc színem, de egy halványabb drappal fantasztikus.
Nem nagyon találtam olyan képet, amire gondoltam, de ezen a sál és a szekrény már majdnem olyan, bár ez a drapp egy kicsit inkább már tojáshéjra hajaz.
Kisebb koromba meg odavoltam a kék-zöld-fehér kombóért. Még talán most is. Az olyan, mintha havas hegycsúcsot néznél.:)
Első, de cuki vagy :D
Én a púderrózsaszín-világosszürke, menta-púderrózsaszín kombót szeretem :D Számomra ezek a pasztellszínek az életet testesítik meg, az utóbbi még a fagyira is emlékeztet (nyami), mindezek ellenére nagyon sok feketét hordok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!