Miért mondják azt hogy sátánista vagyok?
Szeretek feketébe és szürkébe járni suliba.
A hajam feketére akarom festeni de sokan mondják hogy nem állna jól és hogy maradjon szőke..mert előzőleg szőkére festettem be.
szeretem a rockot,metált.
Amikor beszélgetek a barátnőimmel mindig mondom hogy feketébe jobban nézne ki ez a ruha és akkor mondják h fekete mániás meg sátánista pedig egyáltalán nem vagyok az.
Nekem tetszik ez a szin.xd még az alsóneműim is feketék
Amúgy tanultak egy új szót, és most egy darabig menőzni akarnak vele, hogy mások lássák, hogy ők milyen "műveltek", hogy milyen szavakat tudnak:)
2.vagyok
xdd mostmár Halál Istennő leszek.
Igazából nem haragszom rájuk.Nagyon birom őket csak nem birom az ilyen hülye beszólásaikat.De én is szoktam ilyeneket mondani csak nem ilyen gyerekes szinten
Vajon miért ilyen ismerős a helyzet... Mintha én írtam volna ki a kérdést. A közeli óvodában, amely előtt szinte nap mint nap elhaladok, állítólag boszorkánynak tartanak a gyerekek :D
Szerintem mindenki megkapja, aki az átlagtól eltérően öltözködik vagy viselkedik, ha raszta hajad lenne, akkor azt mondanák, hogy drogozol, ha rövidre vágod a hajad, esetleg sportos darabokat viselsz, akkor jön a kérdés, hogy ,,te most leszbikus lettél?", így meg maradsz sátánista, aki minden péntek éjfélkor verebeket áldoz a farkasréti temető kapujában, mert a sátánisták biztos mind ezt csinálják.
Nyugi, nem vagy egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!