Ti hazamennétek vagy maradnátok?
Sziasztok.
25 éves fiatal vagyok aki már kb 3 éve külföldön éli az életét. Az ok amiért kijöttem némi tartozás volt viszont ezt mára már letudtam (sőt az első évben) és ott tartok ,hogy jelenleg van pár millióm a boldoguláshoz (a gyűjtögető életmód gyümölcse) és egy remek állapotban lévő autóm is. Félre értés ne essék ezeket nem dicsekvésből írom le csupán azért ,hogy nem a semmibe mennék haza. Viszont itt jön a kérdésem lényegi része ,hogy a fő álmom nem jött össze ugyanis rútul arcon csapott a valóság hogy ugyan itt sincs kolbászból a kerítés (egy ház árát akartam összerakni ez meg is lenne úgy 10-15 év további spórolás árán) . Viszont úgy érzem nem itt van a helyem és hatalmas honvágyam van. Ti a helyemben maradnátok (a nagy öregek mind ezt tanácsolják merthogy otthon lehetetlen megélni) vagy haza mennétek egy jelentősen kevesebb összegért dolgozni? Bár azt sem tudom mennyi a minimálbér már kis hazánkban és ,hogy mihez lehet vele kezdeni. Egyébként rólam még annyit ,hogy a családommal lakom itt kint viszont nagyon nem jövünk ki szóval ők nem nagy vissza tartó erők. Viszont barátnőm nincs talán már jó is lenne ugyanis a jövőt tervezgetem. Még a barátaim is nagyon várnak vissza és nekem is hiányoznak de piszkosul. Hiányoznak azok a baráti összejövetelek minden hétvégén vagy akár 2 hetente és elfeledni a világ gondjait. Szóval ti mit tennétek a helyemben? Mert már a pénz nem motivál annyira mint az elején illetve az elszalasztott pillanatokat sem fogja betömni és az évek csak repülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!