Ha egyik este hazafele menet látnátok hogy két ember összeverekszik mit tennétek? Többit alább.
Mondjuk ez a szituáció: mentek haza egyik este, és mondjuk elmentek egy tér mellett. Na erre látjátok hogy 2 ember összeszólalkozik és összeverekednek. Na mit tennétek, odamenni és szétválasztani őket, de akkor lehet hogy ti is kaptok egy két nyaklevest mert mondjuk részegek vagy fogyasztottak valamit, vagy léptek le mint a huzat?
Megmondom őszintén én lépnék le, nekem nem kell kellemetlenség, tudom nem "ezt illik" ilyenkor, még kárt tesznek egymásban, vagy az egyik összeveri a másikat, de ha mondjuk még engem vernének el na annak totál nem örülnék.
Ti mit tennétek?
Nehéz kérdés valóban:
Nem vagyok egy Chuck Norris beállítottságú személy, így annyit tehetek, hogy szólok a yardoknak. Innentől a lelkiismeretem rendben: amit tehettem, megtettem.
Utolsó jól írja...
A cikkben én vagyok a gyanúsított, aKit jól le is húznak...
A valóságbnan azért ütöttem le a csávót mert fenyegetőzött ott a bíró előtt, korábban meg eljött a saját házamba és az udvarban akart laposra verni... a családomat is megfenyegették... ennek ellenére Ők az áldozatok, Ők nem kapnak semmit.
Én meg ki tudja mit kapok, lehet akár felfüggesztett is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!