Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egyik este hazafele menet...

Ha egyik este hazafele menet látnátok hogy két ember összeverekszik mit tennétek? Többit alább.

Figyelt kérdés

Mondjuk ez a szituáció: mentek haza egyik este, és mondjuk elmentek egy tér mellett. Na erre látjátok hogy 2 ember összeszólalkozik és összeverekednek. Na mit tennétek, odamenni és szétválasztani őket, de akkor lehet hogy ti is kaptok egy két nyaklevest mert mondjuk részegek vagy fogyasztottak valamit, vagy léptek le mint a huzat?

Megmondom őszintén én lépnék le, nekem nem kell kellemetlenség, tudom nem "ezt illik" ilyenkor, még kárt tesznek egymásban, vagy az egyik összeveri a másikat, de ha mondjuk még engem vernének el na annak totál nem örülnék.

Ti mit tennétek?

2018. máj. 12. 11:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés valóban:

Nem vagyok egy Chuck Norris beállítottságú személy, így annyit tehetek, hogy szólok a yardoknak. Innentől a lelkiismeretem rendben: amit tehettem, megtettem.

2018. máj. 12. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudni mi miatt történt , sunyiba rendőrt hívni marhaság. Egy tag évekkel ezelőtt egy dulakodást látott , karakán fazon vert egy szerencsétlen jellegű csókát . Ő erre lefogta hátulról a fazont a kiszabadult nyomika felvette a földön lévő cuccost és elrohant . A dühös fazon rángatni kezdte a tagot miért avatkozik bele mert a csövi ellopta a hátizsákját minden értékkel mobiljával , üldözte több kerületen keresztül mire elkapta , erre a tolvaj lett kimentve és elvitt mindent ...
2018. máj. 12. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Utolsó jól írja...

A cikkben én vagyok a gyanúsított, aKit jól le is húznak...

A valóságbnan azért ütöttem le a csávót mert fenyegetőzött ott a bíró előtt, korábban meg eljött a saját házamba és az udvarban akart laposra verni... a családomat is megfenyegették... ennek ellenére Ők az áldozatok, Ők nem kapnak semmit.

Én meg ki tudja mit kapok, lehet akár felfüggesztett is...

2018. máj. 12. 13:39
 14/15 Metionin ***** válasza:
Elhúznék mint a vadliba. 45 kilós csaj vagyok, eszem ágában sem lenne beleszólni 2 vadidegen fickó bunyójába.
2018. máj. 12. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, elhúznék. Esetleg, ha nagyon "komoly"- nak tűnik a dolog, rendőrt hívok.
2018. máj. 13. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!