Miért vicces ez a kép?
egyszerűen az, csak nem tudom szavakba önteni. tudományos magyarázat dank mémekre?
Talán a mém-evolúció egy lehetséges válasz. Aki nem ismeri őket és ránéz a képre, nem biztos hogy ugyanazt a hatást kapja (itt is a megoszló életkorok miatt simán jönnek olyan válaszok hogy azt sem érti mi van a képen vagy miért vicces), mint azok akik az évek során látták hogy milyen irányba fejlődnek a mémek és hogyan sűrűsödik bele minél nagyobb poénmennyiség minél triviálisabb képekbe.
Régen az volt a poén, hogy képregényszerűen kifejtettek egy vicces sztorit. Ma már az a poén hogy 1 darab képen vagy egy szó vagy hangulatjel vagy csak effekt és az maga a poén. És inkább azért röhögsz rajta mert az ugyanabba műfajba tartozó képekből beugrik hogy melyik volt igazán ütős.
Mert szerintem önmagában ez a kép nem vicces, már elcsépelt, nem üti meg. De tudom hogy a "4th grade niggas"-féle poénokon alapszik amikben volt vicces, meg a deep fried mémek között is van tűrhető. Átjön hogy mi a poén és mi a célja, és ettől "vicces", de nem az a minőségi humor amit a nagyközönség oszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!