Pszichopata emberek viccelődnek olyan dolgon ami nem vicces?
Tegye fel a kezét, aki még sosem nevetett azon, ha valakivel valami rossz történt. Pl valaki sggre esik a jégen, az neki biztos rossz másnak meg vicces.
Mielőtt mindenféle pszihológia ismeret nélkük megpróbálnád meghatározni, hogy ki pszihopata és ki nem szerintem írd be a google-be, hogy "psziohopata" és olvasd el az első 3-4 találatot.
Szerintem egy pszichopata -érzelmek híján- egyáltalán nem érti a vicceket.
Tehát ha egy pszichopata nevet vagy viccet mesél vagy humorizálni próbál, az egyáltalán nem valami belső késztetés miatt van, nem szükségletére tesz, hanem csak szimplán lemásol valakit. A viccet, a rá adott reakciókat stb... csak színjáték az egész, mindez azért, mert mások ezt a viselkedést várják el tőle, emiatt is ezt gondolja helyesnek.
A pszichopaták tökéletesen tudják alkalmazni ezt manipulálásra, nagyon a kedvedben tudnak járni. Érzések híján ugye félelmeik sincsenek, ezért átlagos emberek számára rizikós szitukban sem szoronganak, magabiztosnak látszanak, és ez sok embernek bejön. Emiatt mégjobban megvezethetőek, mégjobban működik rajtuk a manipuláció.
Attól még, hogy röhög valaki azon, hogy egy másik embert baj ér, nem lesz pszichopata :D
Én speciel nem bírom megállni röhögés nélkül, ha látok másokat elesni, nekimenni dolgoknak, vagy hasonló szerencsétlenségek, de még a saját bénázásaimon is vihogok, pedig nem tudok arról, hogy bármilyen pszichiátriai problémám lenne xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!