Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek nehezetekre esne...

Nektek nehezetekre esne megölni hidegvérrel egy embert?

Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
nem
2018. máj. 6. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Annyira, hogy nem is menne.
2018. máj. 6. 17:46
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem amíg valaki nem kerül ilyen helyzetbe, nem igazán tud rendes választ adni a kérdésre. Mert hiába mondanám most például, hogy persze, simán, lehet, hogy ha ma vagy holnap olyan helyzetbe kerülnék csak állnék ott, mint Katiban a gyerek.
2018. máj. 6. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Orvosként végeztem, és azért nem praktizálok, mert nem bírom elviselni a hiba és ebből következő esetleges halál gondolatát sem. Az eutanáziát sem, pedig mélyen hiszem, hogy az erőszakos életben tartásnál jobb lenne.

Ölni meg aztán végképp nem tudnék.

2018. máj. 6. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem lehet olyan szituáció, amikor igen, képes lennék rá. Mondjuk, ha valaki valamelyik gyerekem ellen valami jóvátehetetlent követ el, továbbra is veszélyezteti, tönkreteszi és nincs más mód véglegesen megszabadulni tőle.
2018. máj. 6. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Kedves vezetőinket egy szó nélkül,de egy random embert nem ölnék meg,hacsak nem tör valamelyik családtagom vagy cimborám életére.
2018. máj. 6. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudnám megtenni.
2018. máj. 6. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem minden ember képes lenne ölni ha azt hozzák ki belőle.
2018. máj. 6. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt el tudom képzelni, hogy önvédelemből megtenném, de azon kívül kizárt. Megütni se mernék vagy tudnék senkit sem.
2018. máj. 6. 22:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Önvédelemből megtenném, de szerintem életem végéig rágódnék rajta és belebolondulnék.
2018. máj. 7. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!