Miért siránkozik ha elveri a fizetését?
Nekem a családom volt ilyen. Ne adj nekik! Valószínű nem csak veled csinálják ezt. Meg kell mondanod, hogy te is pénzből élsz és nem ezért vagy te nekik. Barátok/ ismerősök vagytok, nem a te dolgod anyagilag támogatni őket. Egyszer-kétszer belefér ha olyan nehéz eset adódik.
Ne érezd magad rosszul, gondolj bele míg te dolgozol, addig az asszony lókakit nem csinál majd a te pénzed verik el..
Ahogy szüleimtől láttam valószínű egy ilyen beszélgetés után majd megszakad a kapcsolat, ők keresnek más “bankautomatát”.
Mit tegyél? Szrd le őket jó magasról, mondd meg, hogy NEM adsz, mert nem vagy senki terázanyuja, és ha elveri a pénzét, így járt, akkor nem esznek.
Ismerősöm is ilyen, egyszer kért tőlem 30 rongyot "rezsire". Aztán, mikor azt magyarázta, milyen jó cipőt vett, azután már ételre sem adtam neki. Ha ennyi esze van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!