Mit tegyek ha zavar, hogy bámulnak az utcán?
21 éves ,átlagos külsejű lány vagyok. Mások szerint is.
Pár éve észre vettem,meg anyám is,hogy mikor az utcán ,buszon egyéb helyeken engem bámulnak. Nem néznek ,bámulnak. Többször is észre vettem. De főleg akkor ha nem veszem észre.
Nem tudom miért...
Átlagosan öltözöm,nem ribisen. Nem sminkelem magam. Hajam vagy kiengedve,vagy begumizva. Nincsenek pattanásaim,sem nagy orrom vagy hasonló éktelen dolgok.
Mit tehetnék? Zavarba hoz,kellemetlen. Már anyunak is feltűnt,nem képzelgek.
Engem is szoktak bámulni, pedig rajtam sincs szerintem sok nézni való. Valamiért főleg idős nénik szoktak bámulni, nem egyszer előfordult már, hogy ültem mondjuk a buszon, beült egy idős néni mellém és egyszer csak azt vettem észre, ahogy bámulnak bele az arcomba...Elég ijesztő.
Én ilyenkor próbálok tudomást nem venni az ilyen bámulókról, vagy ha már nagyon zavar, visszabámulok, akkor általában egy idő után kellemetlenül érzik magukat és elkapják a fejüket :D
20L
Ja, vagy ha önbizalom fényezés miatt kérdezed akkor ez a válaszom:
...semmi., Csak meghallgattalak, igen, gyönyörű tökéletes manöken vagy, akiért minden pasi oda van.
Vagy ha tényleg zavar, ne nézz emberek szemébe.
15# Miért lenne önbizalom fényezés a célom? Direkt előre leszögeztem hogy átlagos vagyok. És azt is hogy NEM CSAK PASIK NÉZNEK. Nénik,fiatal lányok stb stb... Nem nézek a szemükbe,de észre veszem ha bámulnak. A fejem csak oda kapom. Ha anyám velem van ő is mondja hogy néznek.
Nem kéne a kérdésemben egó fényezést és mást látni.
Ki kell fejleszteni egy olyan tekintetet, amitől azonnal elkapják a fejüket, és többet oda se néznek. Én, ha ezt akarom elérni, mindig azt képzelem, hogy belevágom az illetőbe a kést... Működik.
Vagy vegyél piros színű kontaktlencsét.
Utolsó, de lökött vagy:) elképzeltem a jelenetet: leány ül a buszon, egy pasi meg vele szemben nagyon lesi.
Csajon napszemüveg, haja kiengedve, kellemes jelenség. A pasi egyre jobban, szemtelenebbül nézi, csaj hirtelen ránéz, lekapja a napszemcsit, piros kontaktlencse bevillan. Nem tudom, van-e még, gyerekkoromban kapható volt ilyen drakula-fogsor, kinyitja a száját, máris látszanak a fehér szemfogak.
Csaj a röhögéstől, pali az ijedtségtől pisil be.
A kérdezőnek üzenem: hidd el, el fog múlni. Fiatalabb koromban engem is lestek, ma már nem, vagy ha igen, nem zavaróan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!