Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te boldog vagy?

Te boldog vagy?

Figyelt kérdés
osszessegeben, ti boldogok vagytok az eletben?

2018. máj. 4. 03:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondanám hogy nem vagyok boldogtalan.
2018. máj. 4. 07:11
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
hát jelenleg elég jól állok, szóval igen
2018. máj. 4. 07:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem. De lehetne rosszabb is.
2018. máj. 4. 07:46
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
Igen. Jó munka, jó párkapcsolat, rendezett viszony a rokonokkal. Sokat utazom, van időm olvasni, színházba és moziba járni, jókat enni. Nincs okom panaszra.
2018. máj. 4. 08:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Fogjuk rá.
2018. máj. 4. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Vannak napok, amikor igen, de a legtöbbször elég magányosnak érzem magam. Hiányzik egy társ, aki végre megert és elfogad önmagamért. De egyelőre esélytelennek látom, hogy találkozzak vele.
2018. máj. 4. 11:51
 17/20 anonim ***** válasza:

#13: lehetne rosszabb? Például?

Nem vagyok boldog kérdező. Életem szerelmét elmartam magam mellől. 😢 Itt ismertem meg.

2018. máj. 4. 17:00
 18/20 anonim ***** válasza:
11%

Dehogy vagyok. Hülye vagy?! xD

Amugy szerintem csak a felszines nulla lelkivilágú emberek boldogok meg akik nagyon buták.

Néha persze vannak pozitívabb napjaim de amugy nem igazán.

2018. máj. 5. 16:36
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

@18 Ezzel vitatkoznék. Már elég sok ideje mondhatom magamról, hogy boldog vagyok. Butának aligha nevezném magam, sok nyelven beszélő, több diplomás emberként, Mensa-tagsággal. A boldogság nekem abból fakad, hogy nem akarok elérhetetlen dolgokat. Amikor egyetemista voltam is szerettem jókat enni, de pénzem nem volt rá, akkor főztünk magunkra, most meg futja jó éttermekre.

Voltam masszívan depressziós többször is, szóval tudom, hogy milyen nem jól lenni.

2018. máj. 6. 18:09
 20/20 anonim ***** válasza:

nem vagyok az 20 éves kapcsolatban egy közös gyerekkel. kihűlt a kapcsolat, de a gyereket fel kell nevelni címszó működik. van egy egyéves kapcsolatom, abban boldog vagyok.

de azt meg számtalan ember bombázza, köztük a közös gyerek is.

2018. aug. 11. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!