28 évesen még nem késő elkezdeni tanulni?
miért lenne késő?
sok olyan szakma van ahol folyton tanulni kell az új dolgokat
28 évesen még simán válthat az ember teljesen más irányba, akár új technológiák felé, akár saját vállalkozás, akármilyen irányt akar...
Ismerős?
"Jó pap holtig tanul!"
.
Az, aki 60+ éves korában érettségizett, mert mindig is az akart lenni, nem tette fel itt kérdésként.
Ha köröl nézel a világban (neten), sok olyat találsz, aki negyvenes/ötvanes éveiben kezdi az egyetemet. Nem másért, mert mindig is szerette volna, de csak akkora lett alkalma.
.
"28 évesen még nem késő elkezdeni tanulni?"
Még az elemit sem.
30-40 év közötti osztálytársaim voltak (levelező tagozatos érettségin). Szóval nem késő.
Még olyan is volt, akinek már volt érettségije, de javítóérettségit tett, hogy aztán egyetemre mehessen. Szóval mgé minden nyitva áll előtted
Soha nem késő elkezdeni tanulni, mert amit megtanulsz azt nem veheti el tőled senki a jó Istenen kívül.
Mellesleg 4 nap múlva írom az érettségim, nem mondanám,hogy sikerült rá felkészülnöm, mert nem tanultam rá sokat csak amit órákon hallottam megjegyeztem nagyjából.:D Kezdj neki soha nem késő tényleg!:)
Miért lenne?
Érettségire? Sosincs késő! Jobb megpróbálni és elbukni, mint soha meg nem próbálni és úgy leélni az életet, hogy "mi lett volna ha".
Nekem orvosin volt 54 éves kollégám is és a legjobbak között volt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!