Csak engem borzaszt el, hogy manapság ennyi lány árulja a testét?
Vannak ennél sokkal borzasztóbb dolgok is az életben .
Mellesleg minek nézegeted ha téged ez elborzaszt? amikor dugod őket akkor nem "borzongsz" ? :D
Nevetséges ez az ál-erkölcsösség . Azért vannak (és voltak is) ennyien, mert van rá igény .
Engem is inkább az borzaszt, hogy kereslet van rá. És nem csak olyan pasik, akiknek "muszáj", akikkel egy nő se állna egyébként szóba, hanem olyanok is, akiknek egyébként (szerintem) nem lenne probléma összeszedni egy csajt.
Valamint egyetértek az előttem szólóva is, miért jó az egy lánynak, hogy így eltárgyiasítja magát?
Van egy haverom, aki szintén szokta a "rosszlányokat" látogatni, vele is értetlenkedtem már egy sort emiatt. Én nő vagyok, és szerintem ő női szemmel jó pasi. És amikor olyat hallottam tőle, hogy "van ott pár lány, akit még szívesen kipróbálna" enyhén kiakadtam rá. Mert kipróbálni nem egy tárgyat szoktunk??
Kiégett, elhasznált tartály lesz mind.
Inkább szánni való, mint felháborító.
De a menhelyes macskaknak, kutyáknak legalább lesz pártfogójuk, ha ezek kiesnek a fakszkörhintából.
"És nem csak olyan pasik, akiknek "muszáj", akikkel egy nő se állna egyébként szóba, hanem olyanok is, akiknek egyébként (szerintem) nem lenne probléma összeszedni egy csajt."
Nem mindenki akar párkapcsolatot vagy megállapodni egy nő mellett, amikor pénzért megkapja ugyanazt a szolgáltatást vagy akár többet is kötöttségek nélkül. Ez nem olyan nagy sztori, mellesleg van, aki félénk kezdeményezi és ezért vagy azért, mert így kényelmesebb neki.
Engem a másik oldal nagysága jobban megijeszt. Köztudott, hogy minél nagyobb a kereslet a prostituáltakra (pl az olyan helyeken, ahol legális is az ilyen) annál jobban virágzik az adott helyen az emberkereskedelem.
Ez alapján nem tudhatod, hogy ők árulják-e a testüket, vagy valaki más árulja helyettük. Meg aztán emberi testet kikölcsönözni szexre sem sokkal etikusabb, szóval a változatosság kedvéért nyíghatnátok egyszer a prostizó férfiak miatt is.
Egyszer egy megyei hirdetőújságban néztem végig azt a bizonyos rovatot. Tényleg rengeteg van. Talán pont a csinos szomszédlány is az...
Volt egy taxis ismerősöm, az mindig tudta hogy ki a ribó a városban😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!