Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy 18 éves...

Normális, hogy egy 18 éves fiú ezért menjen el dolgozni diákmunkába?

Figyelt kérdés
Azért fog elmenni dolgozni, hogy legyen pénze nyáron egy olyan napra amikor elmegy prostizni, utána pedig étterembe, és bulizni egy drága szórakozóhelyen és végül taxival hazamenni.

2018. ápr. 27. 22:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
"Itt alapvetően nem azon van a hangsúly, hogy prostik, étterem, szórakozás, hanem azon, hogy ha a kölyök akar valamit, akkor azért megdolgozik" Itt azon van a hangsúly hogy egy dugásért inkább pénzt költ, minthogy olyan nőt keressen akivel ezért törődnie kell, meg emberszámba kell venni. A nő eszköz neki, egy tárgy. Ezen van a hangsúly.
2018. máj. 4. 16:41
 42/46 anonim ***** válasza:
55%

Hányszor kell még leírni, hogy a férfi agy máshogy működik?

Egy érzelemmentes de fülledt erotikával telt dugás teljesen különválasztható a barátnős, érzelmes szerelmeskedéstől.

Nem is értem mi köze van a nőkkel való törődésnek egy alkalmi szexhez :D

...

de ez olyan téma tipikusan, mintha én elkezdenék okoskodni férfiként a menstruációs fájdalmakról...

2018. máj. 4. 17:34
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
16:41 talán jobb lenne ha hitegetne valaki mást valamivel amit nem akar és nem fog megadni, majd kihasználna egy nőt, összetörné a szívét lehet hogy nem megfelelő védekezéssel az életet is tönkre tenné ahelyett hogy fizet egy hivatásosnak, akivel garantált a megfelelő védekezés, fizet, aztán mindketten mennek a saját dolgukra?
2018. máj. 4. 21:25
 44/46 anonim ***** válasza:
0%
"Hányszor kell még leírni, hogy a férfi agy máshogy működik? " Jaj de jó hogy ezt mindenre elő lehet rángatni mentségül. Akkor te meg nézd el a véleményemet, a női agy másként működik. Allergiás vagyok rá ha önkielégítési segédeszközként használják a nőket.
2018. máj. 5. 18:20
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Hadd ne sajnáljam már szegény lányokat, akiket önkielégítőnek használnak.

Ismerek prostit személyesen is, (nem nem kamatyoltunk), és mások pl Svájcban adózva megkeresnek vele 2 milliót / hó.

Brühühü, jaj egyem a lelküket, gonoaz cúnya férfiak kihasználják őket.

Megmondom én neked mi a sokkal nagyobb szemétség, ha egy rosszfiú pasi érzelmileg kihasznál egy nőt, élősködik rajta, vagy csak megdugja és otthagyja. Ennél ezerszer kulturáltabb férfi az aki eljár prostihoz, és nem használja ki, hanem rendesen megfizeti a szolgáltatást, mint egy hátmasszázs vagy fodrász. Semmi extra nincs ebben.

2018. máj. 5. 18:25
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha már szexről van szó, utóbbi években nem először futottam bele olyan lányokba randizáskor, akikkel 1-2 hónapig jól elvoltunk, le is feküdtünk... többször is... aztán ellaposodott az egész, volt hogy én belészerettem, ő pedig nem akart elköteleződni. Volt akinek a karrierje fontosabb volt, mint egy komoly kapcsokat, dugópajtásság maradhatott volna. Hát köszi én meg ezt nem akartam.

Már kezd nagyon elegem lenni a dacos, öntelt 25 körüli nőkből, akik azt hiszik övék a világ, mert pi...na van a lábuk között.

Ennél az egész szarkavarásnál ezerszer tisztább és korrektebb, ha elmegy valaki prostihoz. Felőlem a nők is járhatnának a szopatás helyett.

2018. máj. 5. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!