Normális, hogy egy 18 éves fiú ezért menjen el dolgozni diákmunkába?
Hányszor kell még leírni, hogy a férfi agy máshogy működik?
Egy érzelemmentes de fülledt erotikával telt dugás teljesen különválasztható a barátnős, érzelmes szerelmeskedéstől.
Nem is értem mi köze van a nőkkel való törődésnek egy alkalmi szexhez :D
...
de ez olyan téma tipikusan, mintha én elkezdenék okoskodni férfiként a menstruációs fájdalmakról...
Hadd ne sajnáljam már szegény lányokat, akiket önkielégítőnek használnak.
Ismerek prostit személyesen is, (nem nem kamatyoltunk), és mások pl Svájcban adózva megkeresnek vele 2 milliót / hó.
Brühühü, jaj egyem a lelküket, gonoaz cúnya férfiak kihasználják őket.
Megmondom én neked mi a sokkal nagyobb szemétség, ha egy rosszfiú pasi érzelmileg kihasznál egy nőt, élősködik rajta, vagy csak megdugja és otthagyja. Ennél ezerszer kulturáltabb férfi az aki eljár prostihoz, és nem használja ki, hanem rendesen megfizeti a szolgáltatást, mint egy hátmasszázs vagy fodrász. Semmi extra nincs ebben.
Egyébként ha már szexről van szó, utóbbi években nem először futottam bele olyan lányokba randizáskor, akikkel 1-2 hónapig jól elvoltunk, le is feküdtünk... többször is... aztán ellaposodott az egész, volt hogy én belészerettem, ő pedig nem akart elköteleződni. Volt akinek a karrierje fontosabb volt, mint egy komoly kapcsokat, dugópajtásság maradhatott volna. Hát köszi én meg ezt nem akartam.
Már kezd nagyon elegem lenni a dacos, öntelt 25 körüli nőkből, akik azt hiszik övék a világ, mert pi...na van a lábuk között.
Ennél az egész szarkavarásnál ezerszer tisztább és korrektebb, ha elmegy valaki prostihoz. Felőlem a nők is járhatnának a szopatás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!