Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy 18 éves...

Normális, hogy egy 18 éves fiú ezért menjen el dolgozni diákmunkába?

Figyelt kérdés
Azért fog elmenni dolgozni, hogy legyen pénze nyáron egy olyan napra amikor elmegy prostizni, utána pedig étterembe, és bulizni egy drága szórakozóhelyen és végül taxival hazamenni.

2018. ápr. 27. 22:45
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
72%

Attól, hogy a filmekben az akciósztár ezt csinálja, nem azt jelenti, hogy ez a menő, ez a jó, ez a normális. Még akkor sem, ha kiégett 50-es pasas ismerősöd csinálja ezt, vagy valamelyik haverod. Nem, ez se nem normális, se nem jó.

Inkább menj egyet kirándulni. Kirándulás során egyszer betérhetsz valami étterembe esetleg, de ha belföldi utat választasz, akkor szerintem nem feltétlenül kell, mivel nem az idegen táj ételeit kóstolod... Ez sokkal nagyobb élmény lesz. Főleg, ha barátokkal mentek. A prosti egy pár perces élvezetet jelent, utána meg valószínűleg el akarod feledni majd az egészet. Esetleg még összeszedsz valami jó kis fertőzést...

Étterem... nem akkora nagy élmény azért az, ha puccos étteremben nyalatod a hátsód. Sőt, én elég hülyén érezném magam, ha bár drága ételt ettem, de éppen hogy csak ki tudnám fizetni a kaját. De még így is... Egyébként volt élményem étteremmel kapcsolatban. Egy all-you-can-eat étterem volt Bp-en. Aprópénzért teleettem magam és ráadásul nagyon finom dolgokkal. És ott is jó volt a kiszolgálás. Mindezt barátokkal. Meg másik élmény volt, hogy barátnőmmel mentem étterembe belföldi kiránduláson. Nem voltam leégve és finom volt és a barátnőm társasága miatt szép is volt, de a kaja ára nem okozott kellemes érzést bennem, pedig talán a 2000Ft-ot sem érte el.

Bulizás... erről nem tudok nyilatkozni nagyon, mert nem vagyok bulizós típus, de 600Ft-os bulihely sem lehet rosszabb, mint egy több ezer forintos (nem tudom mi a max, de el sem tudom képzelni, hogy miért kérnének el valahol túl nagy összeget). A buli hangulatát nagyrészt a társaság adja... Meg lehet persze spékelni alkohollal, de berúgni olcsón is lehet, viszont nem érdemes, ha emlékezni is akarsz valamire.

Taxi... az csak egy autó. Ki nem ült még autóban? Én egy kis városban kb. hetente taxizok, mert messze van a vasútállomás a házunktól és kb. 500Ftba kerül, de semmi élményem nincs belőle, inkább unalmas meg kínos a csend. Ha beszélgetni próbál a sofőr vagy netán én kezdeményeznék, még kínosabb tud lenni... Jobb szeretek a saját autónkkal menni.

Hidd el, szórni a pénzt, nem olyan nagy élmény! 18 évesen ha el tudtam volna helyezkedni nyáron, akkor a pénzből valószínűleg fényképezőgépet vagy notebookot vagy egyéb kütyüt vettem volna. Viszont a pszichológusok azt állítják, hogy élményekre érdemes a pénzünket költeni. Szerintem fiatalon a legjobb élmény a kirándulás lehet. Tehát ez a leghasznosabban elköltött pénz. Na igen, a pénzt hasznosan kell költeni, ha később nem akarod megbánni... A hasznosság jelenthet élvezetességet, csak érdemes átgondolni, hogy mi mekkora élményt jelent valójában...

2018. ápr. 28. 00:53
 22/46 anonim ***** válasza:
46%

Milyen beteg lett ez a világ, döbbenet. Hogy elkorcsosulnak az emberek... Szegény nagyapám, jó hogy nem érte meg ezt. :( A nagyszüleink forognának a sírjukban, ha látnák, micsoda gerinctelen, semmirekellő, zombiagyú utódaik lettek...

Ilyenkor muszáj elővennem egy régi könyvet, és elmerülni benne, feltöltődni a régi korok igazi emberi értékeivel, hogy átléphessem az ilyen elkorcsosult gennygócok áradatát. :/

2018. ápr. 28. 01:10
 23/46 anonim ***** válasza:
69%

Aszondom, pesten vannak jó kölcsönzős muffok, 18-25 lepke egy óra és megszabadulsz a szüzességedtől is.

Tényleg csak jól kell megválasztani a rést. Miélött bemész dobj be két feles Jagert, hogy ne legyen szégyenlős a fütyülő.

Vedd fel a legmenőbb érettségi öltönyödet, de azért gombold ki az inged.

Bemész, lefürdesz, ott vár az ágyon a masina. Megbeszélitek mit, merre, hogyan. Csak melléfekszel, cirógatod mint egy macskát, aztán jöhet a buli, te vagy a szülinapos, helikopterezz egyet a dudák közt. Kapja mandulára az E.T. ujjat, de odavigyázz, ezeknek tengeralattjáró szivattyú van a tarkójukban, sec-pec alatt kitárazol.

Gently told el a pumpát, és kérd a puncit mielőbb. Lovaglóban huppanjon bele a Krakenbe. Ha még bírod szusszal, akkor forgasd meg, mint egy grillcsirát .. patkold meg kutyában, de büszke legyen apád.

Sréhen kibongolt ingben várjon a limó lent, a két legjobb spanciddal. Mert, hogy ne egy lukas ülézhuzatos Opel kombit hívj, hanem egy rendes limuzint.

Vigyen el a helyre, miközben piramisozol a haverjaiddal Jhonny Walkerből.

Mire odaértek a lebujba, már dugtál, bebasztál, és a legjobb haverjaiddal fordul be a hintó. Ha nincsenek bareszok, képzelj oda párat.

Ha még egyben vagy, akkor a Minecraft felsőtestű kidobó felcsatolja rátok a VIP karszalagot, mehet a bulika! Édes álom, táncos rüffök, maffiózók, progresszív minimál, igazi olasz élet.

Már csak egy koktélra marad pénzed, de sebaj, kiéled - teleportálsz, mert a Whiskeyt nem bírja a galamb májad.

Reggel Disney mesébe íllően illatkézként csalogat ki az ágyból Édesanyád pörköltje. Egy epehányás után életmentő tud lenni :D

Megérte végigmelózni a nyarat ezért?

Hát hogyapi...csába ne! :D

2018. ápr. 28. 01:29
 24/46 A kérdező kommentje:
#21 Köszönöm a válaszodat, esetleg tudod annak az all you can eat étteremnek a nevét? Igazad van nagyon abban, hogy jó kirándulni, én is szoktam.
2018. ápr. 28. 01:40
 25/46 anonim ***** válasza:
93%

"Kapja mandulára az E.T. ujjat" xddd

Am én is tudok pár all you can eat éttermet, bár írd be gogolba. Én nem szeretem, mert hányásig zabálod magad úgyis. Szusi étteremben voltunk... és hazafelé hánytam :D AZÓTa inkább eszek kevesebbet, egy pénzért.

2018. ápr. 28. 01:43
 26/46 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként ha az a cél, hogy a seggére verj a pénznek, akkor vegyél fapados repjegyet aztán csapass ki valahová.

Korfu, Nizza, Izland, Korzika, Amszterdam stb ... néha vannak marha jó árak.

Amúgy szerintem is jobban megéri mint a prosti, meg a redvás magyar VIP szórakozóhelyek 5-10000 Ft beugróval, és tele okádék emberekkel. Ha nincs Notredami toronyőr fejed, akkor van esélyed, hogy elveszted a szüzességed a kövi években. 18 még tényleg fiatal. Ráérsz szűzoltani majd 25-30 évesen, ha tényleg ennyire nem megy.

Oszt még lehet becsajozol a fapados repülön :D

2018. ápr. 28. 01:57
 27/46 anonim ***** válasza:
3%

Fektess be egy potencianövelő kapszulára, amitől egy óráig áll a cövek, máskülönben 5 perc előjáték, 5 perc akció és 50 perc cuddling lesz a pénzedből. Egy kamagrával megállás nélkül fogod döngetni. Javaslom a beszamolok.hu-t.

All you can eat helyett inkább steakhouse-t javaslok, ha már költekezel egyél valami g*ci finomat és különlegeset.

Vip szórakozóhelyre nem nagyon járok, ahhoz nincs tanácsom.

Életed legjobb napja lesz és hatalmas önbizalomlöketet kapsz. Ezért érdemes dolgozni, nem rezsiért meg élelmiszerért.

2018. ápr. 28. 02:59
 28/46 anonim ***** válasza:
3%

Őszintén,szerintem nem éri meg dolgozni érte egy hónapot:D

Mert kb annyit kell azért,amit leírtál(persze,ha minőségi nőt akarsz).

2018. ápr. 28. 03:24
 29/46 anonim ***** válasza:
50%

Naggyon örülnék neki ha ezt csinálná a gyerekem. mert rájönnék hogy már most lusta törődni egy nővel, (a szája persze sír hogy jaj miért nincs csaja) de a dugás az kéne - utána el lehet hajítani a csajt mint a szemetet - és annyi esze sincs hogy ne melózzon hosszú ideig a gyakorlatilag semmiért, csak mert akar valamit amit ő flancolásnak érez.

Kérdező, elárulom a nagy titkot: a nőkre-lányokra lelombozóan ha ha elhajíthatónak kezelik őket, nem dobja fel a libidólukat. A prosti meg nyilván nagy élmény lesz, klassz lehet a tudat hogy csak azért viseli el hogy megdugd, mert muszáj- de jobb esetben csak unja a szexet az idegenekkel, rosszabb esetben iszonyodik tőle. Persze van aki arra gerjed hogy hogy a másik rosszul van tőlük szex közben...

2018. ápr. 28. 05:31
 30/46 anonim ***** válasza:
44%
*libidójukat
2018. ápr. 28. 05:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!