Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy 18 éves...

Normális, hogy egy 18 éves fiú ezért menjen el dolgozni diákmunkába?

Figyelt kérdés
Azért fog elmenni dolgozni, hogy legyen pénze nyáron egy olyan napra amikor elmegy prostizni, utána pedig étterembe, és bulizni egy drága szórakozóhelyen és végül taxival hazamenni.

2018. ápr. 27. 22:45
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
95%
Elmondhatod,hogy k.rvára takarékoskodok!
2018. ápr. 27. 23:20
 12/46 A kérdező kommentje:
#7 De kéne a normális húsvér nő. Csak például nekem nem lenne időm egy barátnőre. Az lényegtelen, hogy 100 x volt-e használva :)
2018. ápr. 27. 23:21
 13/46 anonim ***** válasza:
78%
Akkor ne csodálkozzunk h veletek egy koru 18 21 éves lányok a 30 40 es Férfiakkal vannak. :)
2018. ápr. 27. 23:26
 14/46 anonim ***** válasza:
38%
Normális húsvér nő...Miért, egy prosti nem húsvér nő? Egyébként annyit a normális "húsvér" nőkről,hogy egyeseknek kb. fél óra alatt odaadják magukat, mások meg szívnak hetekig-hónapokig csak végre csattanjon már el az első szerencsétlen csók, megint mások meg hiába próbálkoznak,esélyt sem kapnak. Ilyenkor mondja azt az ember,hogy hónapokig voltam fent társkeresőkön, volt pár találkozás is, személyesen is próbálkoztam,hiába,hát bele verem a f..om az egészbe, rászánom azt a 15-20 ezret és jól érzem magam.
2018. ápr. 28. 00:04
 15/46 anonim ***** válasza:
23%
13 majd amikor az a normális lány dögös milf lesz, az "érett férfi" pedig impotens papa akkor leszek kíváncsi a kapcsolatukra :D
2018. ápr. 28. 00:08
 16/46 anonim ***** válasza:
63%
Előző mit vársz a társkeresőtől,ott nem társat keresnek,csak... A husvér nő nem hirdeti magát,csak annak nem elég ha oda cseszel 15 ezret,és hasra esik előtted,azzal törödni is kell,ez a párkapcsolat,de a hozzád hasonlo inkább fizetőshöz menjen,a tisztességes nő meg talál férfit.
2018. ápr. 28. 00:09
 17/46 anonim ***** válasza:
48%

A húsvér nő egy játék.

Van akinek megy easy módban, valakinek mediumon, a többség meg hardon és immortal módban nyomja.

...de nem az a jó féle story-s FPS, hanem a legszemetebb, legkegyetlenebb szopatós platform Super Mario :D

Bizony egy húsvér nő, szó szerint qrva sok munka. Hányszor kell újraindítani, és meghalni a láván, míg összejön? Főleg ha nem nézel ki jól.

Ez egy ilyen játék. 1 Coinért megveheted a hercegnőt is :D akár milyen nehézségi fokozaton :)

2018. ápr. 28. 00:10
 18/46 anonim ***** válasza:
8%
Ezt én is megcsináltam csak két csajszival!
2018. ápr. 28. 00:15
 19/46 anonim ***** válasza:
72%

Egyébiránt, a húsvér nőket, hol lehet megtalálni természetes közegükben?

Nem hirdetik magukat? Mert nem szorulnak rá. Társkeresőt nem használják. Bulikon nem isznak, vagy el se járnak, vagy barátnőkkel mennek.

Utcán, könyvtárban, boltban megszólítani ma már zaklatás és azonnal nyúl a gázspréért.

Privát Facebookon hasonlóan zaklatás.

Aki normális, jó húsvér nő, az 30 éves koráig folyamatosan a környezetéből, baráti társaságából megtalálja a párját, mindig. Nem kell ismerkednie sem szinte.

Ennyit a húsvér nőkről. Gyakorlatban, ismeretlenül megközelíthetetlenek kb... ha szerencséd van, talán megismerhetsz párat, de 90%-ban "van barátom".

2018. ápr. 28. 00:16
 20/46 anonim ***** válasza:
64%
Igen, normális. Ha a szülő helyében lennék és ezt előadná nekem a gyerek - azzal együtt, hogy ő ezért elmenne nyáron dolgozni -, azt mondanám, rendben fiam, csináld, ha akarod, és tudnám, hogy a gyereket jól neveltem, mert ha akar valamit, azért hajlandó önként megdolgozni. Mikor máskor éljen és csináljon marhaságokat ha nem 18 évesen?
2018. ápr. 28. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!