Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek ezekről a nevekről: Lorna, Marina, Bella, Ramóna, Bettina, Vanessza? Melyiket adnátok, melyik tetszik?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok rangsorolhatjátok is, megköszönöm, Kíváncsi vagyok mit gondoltok ezekről a lánynevekről.

2018. ápr. 23. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lorna nem szép, viszont plusz 1 betűvel gyönyörűvé, kecsessé lehet tenni , mint: Lorina; Lorena

Marina gyönyörű

Bellát önmagában nem tudom, hogy adnám -e ,de szép. Egyébként vannak ilyen kombók, bennem valamiért az van, hogy a Bella csak egy fél név, mégpedig az Izabella és az Annabella, megmég az Arabella fele is. Szóval én talán kiegészíteném valamivel, de így is szép, simán Bellaként.

Ramóna ez a név nem tetszik, számomra szürke, unalmas.

Bettina. Ez az név sem tetszik, mindig egy husi lány villan be erről a névről; egyébként ismerek kicsit husis meg egyáltalán nem husis Bettinát is, de magam elé egyből mindig egy husis leánykát vizualizálok magam elé; aki kicsit talán sutácska is. De egyébként ennek meg a vége Tinaként így tetszik.

Vanessza. Nekem ez túl külföldies, kicsit ilyen menőzős névnek tűnik. Van ami hasonít pl Vanda, Anissza; Anissza nekem talán túl különleges, Vanda meg túl snassz. Viszont pl egy Ankisza-kombó az jobb, de az már tökre nem hasonlít. Amúgy Nimród királynak azt mondják, volt lánya is, és Ankiszának/ Ankisszának hívták. Ezt már csak érdekesség-képpen.

2018. ápr. 23. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is a Bella a favorit :)
2018. ápr. 24. 12:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Lorna: öreges, fura. Bár volt egy Lorna Doone nevű film, abban tetszett, de csak abban a közegben.

Marina: nagyon szép, nekem bejön :)

Bella: szép lenne, de mifelénk kutyanév, meg a hülye alkonyatos csaj jut róla eszembe

Ramóna, Bettina: tipikus p.csanevek, bocs

Vanessza: angol lánynak elmegy, nálunk eléggé flancos

2018. ápr. 27. 00:37
 14/16 anonim ***** válasza:

A Lorna, Marina szamomra semlegesek.

Bella, Vanessa nagyon szep nevek.

A Ramonat es a Bettinat negativ szemelyekhez kotom, ezert nem adnam, egyebkent szep nevek :)

2018. máj. 20. 00:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezek közül a Bettina a legszebb név, és Őt követi a Bella! :)

Többiről inkább nem írok semmit...nagyon nem jönnek be

2019. máj. 22. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Én megkockáztatnám a Lornát, esetleg ha Lorna Shore fan lesz majd később, akkor örülni fog :D
2020. márc. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!