Miért nem öregszem?
Fogalmam sincs...
Psszt! Priviben küldd már el a cucc nevét és beszerzési forrását. Köszi!
Szerencsés vagy. De ez miért baj? Engem is leginkább az ősz hajszálaim árulnak el, amúgy minimum 10el kevesebbnek néznek, de sokszor még többel is. Viszont én ezt nagyon élvezem :)
N
Nekem is van olyan osztálytársam,aki már simán 40-nek néz ki.Pedig csak egy gyereket szült.
Fiúk között van 1-2,aki jó nagy bele eresztetett...
29/f
Ezt fogd fel adottságnak! Én sem öregszem! :D Anyum mondta egy hete, hogy 10 év múlva is ugyanígy fogok kinézni! Most vagyok 39, ffi.
Ma pont kérdezte egy 24 éves kollégám, hogy mennyi idős vagyok. Mondom, 35, tehát 4 évet letagadtam. Erre mondja: mennyi? Azt hittem, 28-29 vagy! Vagyis legalább 10 évvel fiatalabbnak nézett!
Ez egy nagyon jó adottság! Éngem 20 évesen 16-nak néztek, és még 34 éves koromban is elkérték a személyi igazolványomat -miután megborotválkoztam -a dohányboltban, vagy, ha italt vettem egy boltban.
Élvezd ki ezt az egészet! Nagyon jó tud lenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!