Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan feledhetném el a...

Hogyan feledhetném el a régmúlt sérelmeit?

Figyelt kérdés
Gyakran eszembe jutnak azok a pillanatok amikor kicikiztek, vagy amikor lenéztek és rajtam röhögött 30 ember. Mély nyomot hagytak bennem ezek a pillanatok, és ez hatással volt az éltemre nagy mértékben. Nagyon visszahúzódó ember lettem, és határozatlan, nem nagyon tudok megbízni senkiben. A minap jöttem hazafele autóval, és kitolatott elém egy másik autós index, és egyéb világító berendezések nélkül. Időm se volt fékezni ezért át kellet mennem a szemközti sávba hogy kikerüljem. Amikor elhaladtam mellette elkezdett dudálni, én pedig vissza dudáltam, ő pedig addig nyomta a dudát míg le nem kanyarodtam(nem én voltam a hibás). A legszívesebben utána mentem volna és szanaszét vertem volna a fejét. Elég gyakran látom szembe jönni ezt az embert és állandóan eszembe jut ez az eset, és állandóan fel idegesítem rajta magam. Sok hasonló szituációban volt részem ez csak egy a sok közül. Hogyan tudnám elengedni ezeket a rossz emlékeket, hogyan feledhetném el őket hogy ne idegesítsenek.

2018. febr. 22. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen barom állatokkal nem kell foglalkozni.
2018. febr. 22. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyen cipőben járok, nekem is nagyon nehéz, lehetetlennek tűnik a múlt sérelmeinek elfelejtése.

Szakembertől érdemes segítséget kérni ezügyben, hogy miként lehet ezeket lassan elengedni.

2018. febr. 22. 02:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem gyerekemmel történt anno hasonló...alig bírtam évek alatt talpra állítani .

De sikerült,pár éve kondizik és ha valaki szemét vele azt ajánlottam ha bírja erővel...-igen is "verje szét a fejét!"

2018. febr. 22. 06:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Elfelejteni nem tudod, mert az agyad emlékezni fog rá, de a hozzáállásodon változtathatsz. A kisebb bosszúságokat egyszerűen szard le, ne agyalgass rajta, hanem egyből engedd el. A nagyobbakat kompenzáld dühöngéssel, határozottsággal, üvöltözéssel, sporttal, egy forró fürdővel, vagy 2 pohár borral.
2018. febr. 22. 07:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kicsi az önbizalmad. Próbáld meg fejleszteni. Nézz utána, mive lehet. Többek között sportolással, jó könyvek olvasásával, egyéb tevékenységekben célkitűzésekkel, meg azok megvalósitásával. Lassan fog menni a dolog, de érdemes.
2018. febr. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!