Van olyan szokásod, amit mások furcsának tartanak?
- Este ringatnom kell magam kicsit a lábaimmal, hogy el tudjak aludni (28 évesen).
- Egy jó filmet akárhányszor megnézek, 20. alkalommal is ugyanúgy élvezem, mint legelőször.
- Ha találok egy új jó zeneszámot, azt ismételve hallgatom folyamatosan a nap 6-8 órájában. Van, amikor 3-4 nap is eltelik így egyetlen számot hallgatva és idegesít, ha éppen nem szól.
- Kiázott, de megszáradt ujjbegyekkel rettenetesen rossz érzés textilt, vagy puhább papírt (zsepi, Szilvia, wc-papír) megfogni. Irritál és összehúzódik tőle az ínyem-nyelvem, mintha citromba harapnék kb - Ezt esetleg tapasztalja más is rajtam kívül? Soha senkitől nem hallottam még és neten sem találtam róla semmit. (Oké ez nem is szokás annyira, de eszembe jutott.)
1) Sose eszem meg az utolsó falatot és nem iszom meg az utolsó kortyot
2) Lefekvéskor csak akkor vagyok hajlandó aludni ha a férjemtől megkaptam a jóéjt puszimat.
3) 40 fokban is téli paplannal alszom
4) A férjemmel szeretek gyerekesen mókázni, grimaszolni, eldobni amit a kezembe ad hogy mondjuk tegyem el, mindenre azt mondani neki, hogy nem... :D Gondolom egy csomó embert idegesítene, de mi jókat szórakozunk.
5) Hosszú úton mindig ő vezet én pedig hangosan felolvasok valamilyen könyvet vagy magazint
6) A lángos lekvárral, a császármorzsát tejföllel eszem
7) Éjszaka bekattanok, hogy kívül/belül akarok aludni és férjnek helyet kell cserélnie velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!