Mitől van az ha valakit furcsának, furcsa embernek tartanak ilyen másmilyen embernek!?
Figyelt kérdés
rám is mondták már kisgyermekkoromban ,hogy másmilyen vagyok és ,hogy furcsa meg bolond hulye stb.2016. aug. 2. 20:56
1/6 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ a viselkedéstől. Ok nélkül nem mondanak ilyeneket remélem...
2/6 A kérdező kommentje:
dEHOGY VALKI FURCSA EMBER AZ MITŐL LEHET?
2016. aug. 2. 21:07
3/6 anonim válasza:
Semmitől. A mai világ az alkalmazkodásról, a társadalmi elvárásokba való besimulásból szól. Ha valamit meg akarsz őrizni magadból, akkor fura leszel. Vagy nem akartál az lenni, mégis sikerült.
A homlokzat mögött mindenki fura amúgy, csak meg kell ismerni. Én szeretem a fura embereket.
4/6 A kérdező kommentje:
De ez még régen a '90-es az 1990-es években is ilyen voltam kisbabának ,kis pici gyereknek párévesnek.
Mint aki nem normális agyilag. nem csak tízen-húszon éves koromban.
2016. aug. 2. 22:51
5/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, egy kisbaba is lehet nem normális? Lehet hisztérikus voltál, de ez előfordul gyerekeknél. Most meg lehet űzöd az eszedet és azért mondja mindenki.
Ha mégsem, elmehetsz pszichológushoz, hátha ő kitalálja mi a hiba benned.
6/6 A kérdező kommentje:
áh inkább minél hamarabb dogolnek meg a faszba.
2016. aug. 2. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!