Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor öleltek meg utoljára?

Mikor öleltek meg utoljára?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 18:09
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

40-es.

Ja, hogy agymosott szektás vagy. Így már értem azt az ömlengést. Nincs több kérdésem.

2019. szept. 28. 07:09
 42/49 anonim ***** válasza:
Még Januárban. Az is olyan jó volt. Bár kezdem azt hinni hogy csak szánalomból tette. Bár ki tudja.
2019. okt. 8. 07:39
 43/49 anonim ***** válasza:
3 vagy lassan 4 éve. Nem is tudom.
2019. okt. 19. 15:48
 44/49 anonim ***** válasza:

A nök hogyan ölelkeznek hogy a mellük nem ér a mäsikhoz?

En gyakorta ereztem ezt és rém kellemetlen plane növel. Igy èn viszolygok is az ölelésektöl.

Még a kicsi gyerekektöl jol esik nagyon, mert színültig natur szeretettel teli, es ezt velük nem èrzem. Ezt a viszolygàst ha hozzàm bujnak.

Elàrulja vki?

Anyàt is kerülöm ilyen tekintetben ha meg akar ölelni nem gyözöm eltartani magam es vàrom mikor esünk tul rajta.

2019. okt. 19. 16:09
 45/49 anonim ***** válasza:

*csak mert èn is nö vagyok. Es nem hatalmas keblekkel pedig.

De amikor az ex is ilyennel jött hogy megölelne baràtilag, (aha), màr azt kerestem hova meneküljek.

2019. okt. 19. 16:11
 46/49 anonim ***** válasza:
Úgy igazán? Júliusban.
2019. dec. 24. 02:29
 47/49 anonim ***** válasza:
Múlt hónapban a párom, azóta már az exem. Szóval idén még senki nem ölelt meg.
2020. jan. 10. 21:58
 48/49 anonim ***** válasza:
10 éve :(
2020. jan. 10. 23:03
 49/49 Puffinlekvár ***** válasza:
Tavaly,decemberben,de annak nem tudom az idejét,amikor valóban jelentett is valamit és bensőséges volt. Félek is tőle és nagyon sebezhetőnek érzem magam közben,volt egy ismerősöm,aki így akarta kifejezni irántam nagyrabecsülését és elsírtam magam,nem tudtam hogy reagálni, ettől még rosszabban éreztem magam. Decemberben is csuklott el a hangom,de erősnek akartam mutatkozni. Gyerekkoromban szükségem lett volna rá, de nem az volt mások szeretnyelve, most meg már hihetetlenül el vagyok szokva tőle. Felületesen elviselem,de mint írtam,ez sincs. Csak gesztusként,hogy megölel egy kisgyerek,de nem tudom, mit kezdenék,ha valódi érzelmi töltet lenne benne, mert eléggé kellemetlen lehet,hogy megölelsz valakit,az meg sír. A másik szemszögéből nézve. :)
2020. jan. 10. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!