Mikor öleltek meg úgy igazán utoljára? És milyen akalomkor, milyen kapcsolatban állsz az illetővel?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 01:11
1/11 anonim válasza:
A legjobb barátnőm és csak mert szeretjük egymáást :DD
2/11 anonim válasza:
Hmm utoljára talán az anyukám.. kulfoldon dolgozik és megolelt mikor elutazott.
3/11 anonim válasza:
pénteken az egyik barátnőmmel egy házibulba:)20/L
4/11 anonim válasza:
anyukám, mikor ~12 éves voltam, azóta nem igazán fordul elő.
5/11 anonim válasza:
A lányomat. Most kelt fel és idebújt hozzám.
6/11 anonim válasza:
Uotljára jó fél éve, azóta kerülöm az ilyen kapcsolatokat... :S (Egy barátom volt, aki akkor még a barátom volt.)
7/11 anonim válasza:
reggel párom melobamenet előtt ölelt nagyon szorosan magához miközben közölte hogy szeret:)
8/11 anonim válasza:
Tegnap este egy nagyon jó barátom ölelt meg utoljára,mielőtt elment a francia idegenlégióba...
9/11 anonim válasza:
nővérem, tegnap azt hiszem.
ó... megölelem mindjárt.
napi 5 kéne mindenkinek :(
10/11 anonim válasza:
jún. 15.-én...és egy erdőben sétáltunk...és a szunyogok eléggé betámadtak és mondtam a srácnak,hogy tudom,h ez volt a szándéka:D(merthát allergiás vagyok rá...)Erre szaladt hozzám.Megölelt és gyengéden simogatott.és a fülembe súgta:"sosem ártanék neked"és persze elcsattant a csók(L)
Ez az élmény az életemben eddig a legromantikusabb.(:
Most már csak beszélő viszonyban vagyunk,de szeretném visszakapni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!