Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor öleltek meg úgy igazán...

Mikor öleltek meg úgy igazán utoljára? És milyen akalomkor, milyen kapcsolatban állsz az illetővel?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 01:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Úgy igazán… háát ez egy nagyon jó kérdés…

Talán 3 ember van, aki eddigi életemben „úgy igazán” megölelt. Mindhármukkal ugyanakkor és ugyanott ismerkedtem meg, 34 és 39 év közti férfiak. Talán azért olyan különlegesen mesések, mert olyan ritkán öleltek meg. Közülük 2 már több, mint egy éve ölelt meg, de csodás volt, igazi, mélyről jövő ölelés, őszinte szeretetből. Sajnos mivel az ország másik felében laknak azóta sem találkoztam velük.

A harmadik férfival pedig olyan december környékén találkoztam utoljára, és akkor volt az utolsó mindent elsöprő ölelés. Az alkalom pusztán az volt, hogy találkoztunk 3 órára (kb fél évenként kerül rá sor) és, hogy milyen a kapcsolatunk… háát hogy is mondjam… baráti, nagyon jó baráti, de ehhez sok mindent el kellett fogadnom, felednem. (és neki is)

És most fog mindenki lepontozni, de nem baj… ő egy olyan férfi, aki 13 hónappal ezelőtt, részegen, öntudatlanul egyszer majdnem megerőszakolt. És igen… ma barátok vagyunk.

A mai napig nőként tekint rám, tiszteljük egymást, és tudom, hogy soha nem bántana, egyszerűen nem lenne rá képes.

Ő volt eddig az az ember, aki a legkülönlegesebben ölelt.

17/L

2009. aug. 16. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!