Ha szerelő jön a lakásba, illik nálam használnia a wécét?
Először is én takarítom. Én fizetem a vizet, a papírt. (Gondolom ezeket nem számolja le az munkadíjból vagy az anyagköltségből) továbbá lehet bunkó vagyok, de ne nálam menjen el wécére, még kis dologra is. Ha összehuggyozza az ülőkét, én takarítsam le, a nagy dolgát meg végezze otthol, mielőtt eljön. Ez nem nyilvános wécé.
Szóval a szerelőnek illik a munkavégzés helyén a mosdót használnia?
Komolyan? A 12 ezres kiszállási díj után egy WC lehúzás meg az elhasznált papír a probléma?
Értem én hogy az a 10 forint is pénz. De hát na...
Durva egy világban élünk ha ilyen emberek vannak.
Már megint?
Minden évben küzdesz a szerelővel?
Hát nem tudom. Én mindig azt az elvet vallom, hogy a lakás van értünk és nem mi a lakásért. Sosem csináltam gondot abból, ha valaki belépett cipőben, sőt, ha csak a konyháig jön (2,5 méter kb.), akkor kifejezetten kijelentettem, hogy esze ágába se jusson levenni. Számomra természetes, hogyha egy szerelőnek wc-re kell mennie, akkor wc-re megy.
Szeretem a rendet és a tisztaságot, de nem az a típus vagyok, aki azonnal fertőtlenít, ha más köhintett egyet a lakásban és az sem, aki 120 forinton problémázik. A mai világban bezony örülhetek, ha egyáltalán valamire való szaki bezsúfolt a naptárába és eljött, nemhogy még megszabjam neki hányszor mehet wc-re, vagy egyáltalán mehet-e. Kicsit kezdenek felcserélődni a szerepek.
Ahhh... ilyen nincs:))))
" a nagydolgat meg vegezze otthol"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!