Mennyire illik rózsaszín ingben (férfi) megjelenni egy vizsgán? Fehérben akartam, csak összepiszkította a darázs, amíg kint volt a szárítón, úgyhogy az kb. megy a kukába.
Már leírták előttem, de én is azt mondom, nyugodtan menj el rózsaszínben, ha csak az van otthon, ami szalonképes. A mostani fiatalok nem nagyon hordanak ünneplős inget, gondolom, itt is ez a baj.
A fehérrel szerintem is próbálkozzatok, sokszor a sima mosószappan hatásosabb bármilyen csodaszernél. Kár volna ezért kukázni. Amúgy ha nagyon nem akarod a rózsaszínt, kínai üzletekben, egyéb helyeken lehet kapni olcsón.
Nem az esküvőd lesz. :)
Vanish, Venish (nem tudom, hogy írják pontosan, ezért nem megyek ki megnézni a fürdőszobába, melyik az a szappan), de a legjobb tisztítószer fehér ruháknál. Folyékony változatban is van. Nézz körül, hátha valamelyik mosószeretek kiviszi a darázspiszkot. Amilyen jó idő van, meg is szárad.
3-as vagyok.
4.! Egy ideje már nem. Sőt sok férfinak kifejezetten jól áll. Nyilván nem mindegy, milyen árnyalat
Köszönöm a kommentjeiteket! Végül piszok nagy mazlim volt, mert hál'Istennek nem az a fehér ingem lett darazspiszkos, amelyiket fel akartam venni, hanem egy régebbi, szóval megoldódott a helyzeten.
Azért nem bánom, hogy mégiscsak a fehéret valasztottam, mert nagyjából mindenki abban volt a ferfiak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!