Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet?

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel régen együtt voltam viszont elég rendesen elcsesztem a dolgokat és szakitottunk, viszont én még mindig szeretem és jelezni szeretném neki de mivel lehet nem akar hallani rólam ezért ugy szeretném hogy pont most lesz a születésnapja és mondjuk küldök neki ajándékot és szépen lassan megpróbálom a tudtára adni hogy még érdekel. szerintetek ez igy hülyeség?

(komoly válaszokat szeretnék mert lassan szorit az idő, köszönöm!) :)

2018. ápr. 15. 14:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hogy érted? :)
2018. ápr. 15. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert én még nem voltam így. Viszont olyan ismerősöm van, aki szakított a barátnőjével, majd pár évvel később újra összejöttek. Most meg már közel 10 éve házasok és van két gyerekük.
2018. ápr. 16. 02:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem: szerintem is ez a (sokkal) ritkább, de azért van ilyen is.
2018. ápr. 16. 02:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Háth ezaz énis ilyesmit akarnék :)

2évig voltunk együtt viszont annak már 3éve hogy szakitottunk és nekem azóta volt egy ugymond 'komoly' kapcsolatom de aközben is sokat gondoltam rá (tudom nem szép dolog) de valamiért csak nem tudom őt kiverni a fejemből :)

2018. ápr. 16. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!