Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokat gondolkodtam az élet...

Sokat gondolkodtam az élet értelmén, de nem jutottam sokra. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Mi értelme, ha úgy is véget ér? Talán a boldogságban eltelt pillanatok? De akkor miért mással van,aki szeret boldoggá tett és hozzám tartozik...? Mi értelme van, ha egyedül maradok, és egyedül semmi sem jó? Én érzem, hogy nem lesz más, ő volt az igazi...

Na de mi van azzal, akinek van párja, egyszer el fogja veszíteni, mert halandó. Utána mi lesz az élete értelme? Talán van folytatás, csak a testünk hal meg és tényleg van egy hely, ahol az örökkévalóságban létezünk tovább? És ha létezik ez a hely, egyszer onnan is távozunk? Ott lesz velünk az a személy, aki a legfontosabb nekünk, vagy nem látjuk többet viszont?

2018. ápr. 14. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolso. Minden egyed életösztönnel születik, baleset és halálfélelemmel, fájdalmak jelzik hogy vigyazzon magára, a legutolso hangya is ugy félti az életét mint egy normalis ember, nem tudunk levegő visszatartással sem meghalni, a természet az egyénbe is az élni akarást táplálja, érdekes, hiba nélkül mindenkibe. Csak ezért akar élni az egyed.

Azert erdekes ez az életösztön mert a természet egy nagycsomot hibázik, pl génhibákkal életképtelen egyedekkel, de az életösztön egyenként mindenkiben, bennük is megvan ill a boldogulásra a vágy, stb

Egy egyed értelme mint tengerben a hullám. Szerintem van alapja a vonzas torvenyenek is.mindenki saját tudata hozzáállása teremti meg saját magának a mikrokörnyezetét, es sok mikro környezet a makrot.

2018. ápr. 15. 07:41
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
A magányos egyedek akik nem tudnak a tarsadalom életfenntartasahoz járulni nem véletlenul szelektálodnak ki.nem kell a magányvonalat örökiteni.
2018. ápr. 15. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!