Kitől, hogyan szereted a puszit?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 10:25
2/9 anonim válasza:
Én maximum rokonoktól, közeli családtagoktól arcra egy-kettő. Gondolom ilyesmire gondolsz. Barátoktól, ismerősöktől nem, idegenektől sem. Pl suliban sem értettem ezt a hárompuszis dolgot és utáltam is. Azt sem szeretem, hogy egy városban lakom a barátom szüleivel, gyakran találkozunk és mindig kell puszi-puszi köszönésnél-elköszönésnél, nem szeretem.
5/9 A kérdező kommentje:
én szintén rokonoktól (közelebbi azonos nemű belefér)
és csak annyi, hogy maradjon száraz a fejem :^>:
2018. ápr. 14. 10:49
6/9 anonim válasza:
A feleségemtől és a gyerekeimtől, valamint a unokahúgaimtól és unokaöcséimtől.
Szóval a fiatal családtagoktól.
Egy felnőtt esetében már teljesen feleslegesnek érzem.
A feleségemtől bármilyen formában.
A gyerekektől pedig szimplán egy arca puszi.
9/9 anonim válasza:
Barátokkal inkább olelkezunk, rokonoktol 1-2 puszi jobra vagy balra.
Attól viszont a falra maszok,ha egy idegen 1. Találkozásánál egyből tartja az arcát.Nem szeretek ismeretlenekkel puszizkodni már egyből. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Ajandek adas-kapas. Hát nem tudom.
Pl: egy jó barattal olelkezunk ,de pl.ha tegyük fel egy tanáromnak vagy rokonomnak adok vmit akkor 2 puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!