Melyik a 3 kedvenc sorozatod és/vagy filmed? Miért szereted őket?
Sorozatok:
1, Dokik; 2, Doki; 3, A nevem Earl: azért szeretem, mert emberközpontúak, az első kettőnek pedig mindig van valami tanulsága.
Film:
1, A jövő kezdete; 2, Straight Story - Az igaz történet; 3, Hullámok hercege: imádom őket, aki megnézi őket, rájön az okára.
1, Walking Dead - mert nagyon jól bemutatja, hogy egy esetleges világvége esetén az emberek jelentik az emberekre a legnagyobb veszélyt. + kb ez eddig az egyetlen sorozat, ami a 7. évadjában se merült ki.
2, The 100 - pusztán mert szórakoztat. Amúgy elég hülyeség ha jobban belegondol az ember.
filmekből Alien quadrológia, + prométeusz.. mert hiába 20 éves a film és hiába láttam már 15x és fújom kívülről, kb bármikor elő tudom venni és végignézni 16.jára is unalom és elalvás nélkül.
Fura összeállítás lesz, de
-Family Guy, mert vicces, sokszor nagyon beteg, jókat lehet rajta röhögni és úgy parodizálja ki az embereket, ahogy én is tenném.
-Hazajáró, már amikor végre nem a faluban pálinkáznak, hanem elindulnak túrázni, ugyanis én is szeretek menni, és ötletet adnak, merre menjek majd el.
-a harmadik pedig egy film, a Csillagok között, mert érdekes a történet, elgondolkodtatott és a látvány is már-már lélegzetelállító.
1. Breaking bad
2. Trónok harca
3. Better call Saul
És még tudnám sorolni őket, de csak 3 at lehet megnevezni. A Breaking bad zseniális, bízom benne, hogy lesz folytatása egyszer.
Én olyan sok (már több száz) filmet és sorozatot láttam, hogy nem tudok dönteni a rangsorolásnál, de írok pár olyat, amit imádok:
-ez egy anime: Attack on Titan - nekem maga a világa tetszik. Oké, rengetegen meghalnak benne. De ez hozzá tartozik. Az is izgalmassá teszi, hogy nem tudod, hogy ki marad életben. Amúgy ez manga alapján készült.
-másik anime: Yuri!!! on ICE - azért szeretem, mert rengeteg benne az érzelem, és nagyon bele lehet élni magunkat a szereplők helyébe. Mivel ebben műkorcsolyázók vannak, ezért a végén már dönteni sem tudtam, hogy kinek akarom az aranyat, mivel mindenki megérdemelte valamiért. Egyébként ez yaoi, de ennek ellenére nagyon jól meg van csinálva. Érdemes megnézni!
-kroeai sorozat: Strong Woman Do Bong Soon - ez egy most is futón sorozat. Nekem nagyon tetszik benne a főszereplő nőnek a személyisége. Ez a sorozat rengeteg humort is tartalmaz, sokat lehet rajta nevetni.
Egyébként szeretem az olyan filmeket is, amin lehet egy kicsit sírni: néha jó kiengedni a hétköznapok fáradt gőzét!
Még rengeteg sorozat és film kavarog a fejemben: olyan sok, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyiket emeljem ki, ezért inkább most abbahagyom az írást. Remélem tudtam válaszolni a kérdésedre!
Sorozatok: Game of Thrones, Vikings, Shameless (az amerikai változat).
Filmekről nem tudok dönteni, igazából mindig változó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!