Miért van ennyire mélységesen lenézve az aki a szüleivel lakik?
Két választásom van. Vagy elmegyek egy albiba többedmagammal és akkor egy kiscit több pénzből gazdálkodok, vagy kibérlek egyet egyedül és akkor hó végén talán kijövök nullszaldósra. Cserébe van egy saját önálló életem.
vagy
Lakok szülőkkel, gyűjtögetek és akkor majd valamikor 8-10 év múlva talán sikerül össze kuporgatni egy saját kis lakásra, és akkor nincs albidíj.
De sajna folyamatosan úgy érzem hogy minden béna sz*rnak el van mondva az az ember aki húszon évesen szülőkkel él. Még azt se nézik le ennyire, akit kitartanak a szülei, lakást, kocsit, mindent kap.
Csak annyit látnak kívülről hogy micsoda egy sikeres független önálló fiatalember...
Sajna a fiataloknak csak ez jut?
vagy az anyagi deficit vagy a társadalom megvetése?
Szerintem semmi probléma azzal, ha valaki a szüleivel él. Avval van a probléma, hogy ha valaki teljesen önállótlan és elvárja, hogy mindent a szülei tegyenek meg helyette.
De ne érdekeljenek mások, alapból nem értem, hogy miért ez alapján ítélik meg az embert.
Azért itt is vannak fokozatok.
-nem dolgozik, anyuka pénzeli, fizeti a szórakozását
-dolgozik, de keveset keres, így nem tud beleadni a rezsibe, eltartják
-dolgozik, ad be pénzt, abból van minden véve a családnak:étel, mosópor, tisztítószer...
-dolgozik de rezsit nem fizet viszont mindent magának vesz meg (étel, ruha, tusfürdő, mosópor...) ami megmarad ezenfelül azt elteszi, spórol, hogy később külön tudjon költözni
Miért, talán tisztelni kéne egy parazitát?
A szüleid felneveltek. Meddig akarod még kiszipolyozni őket? Nekik már sosem lehet életük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!