Miért "hümmögnek" és "morognak" a hajléktalanok?
Figyelt kérdés
Múltkor sétálgattam a városban. Az egyik híd alatt, találtam 3 hajléktalant akik csak úgy "morogtak". Mikor észrevettek az egyik elkezdett felém szaladni és "hümmögött" (kicsit megijedtem). Mit akarhatott mondani? Ez valami egységes dolog? Találkoztam már más hajléktalannal és az is "hümmögött" és "morgolódott".2018. ápr. 5. 22:47
1/11 anonim válasza:
Nyilvan nem minden esetben,de nagyon sok hajlektalan elegge ittas allapotban van.
Ha reszeg vagy te sem tudsz mindig ugy beszelni ,ahogy akarsz.
Az meg ratesz egy lapattal,hogy a hajlektalanok sokszor napokig nem esznek ,ures a gyomruk igy a pia is jobban beut.
2/11 anonim válasza:
Csak rá akarnak játszani a szenvedésükre hogy jobban sajnáld őket, de nem túl jó színészek. Adj nekik egy Strepsilst :)
3/11 anonim válasza:
Hozzám mindig beszélnek, érthetően. Látod, nem mindegy valaki hol hajléktalan, itt még ők is jól vannak tartva :D
4/11 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy ittas volt-e, de nem nagyon hallottam még beszélni. Meg láttam olyat, hogy zaklattak valakit és odalépett egy kigyúrt pali, és mikor hozzá ért elkezdett sikítozni, rikítozni.
2018. ápr. 5. 22:55
6/11 A kérdező kommentje:
Pont ilyen! Te most akkor hajléktalan vagy?
2018. ápr. 5. 23:01
7/11 anonim válasza:
Nagyon sok lecsúszott ember eleve enyhén értelmi fogyatékos, beszédhibás, zavarodott, háborodott... Nem azt mondom, hogy minden hajléktalan ilyen, de aki ilyen, abból nagy valószínűséggel hajléktalan lesz ebben a világban.
9/11 anonim válasza:
Találkoztam már ilyen személlyel, de beszédhiba miatt tette ezt.
10/11 anonim válasza:
"Pont ilyen! Te most akkor hajléktalan vagy?"
Jesszumpepi, te hány éves vagy? 10?
Amúgy találkoztam az Örsön egyszer egy hobóval, akinek olyannyira primitív szintre fejlődött vissza a beszéde, hogy már csak értelmetlen hablatyolás jött ki a száján, és egy iszonyúan koszos papírfecnire volt ráírva girbe-gurba, de még valamennyire kivehető írással a kéregető szövege, azt mutogatta mindenkinek, már nem tudott beszélni sem szerencsétlen. Pedig ő aztán nem volt részeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!