Szerintetek nem lelki beteg egy olyan ember, aki harcol az önérzetéért, egy tényleg jelentéktelen semmiség miatt, amit mások fel se vesznek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 17:55
1/5 anonim válasza:
Írd le kérlek a részleteket mert így nehéz válaszolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Feltett egy ételt az egyik faceboo-kos főzős csoportba. Én egy nevető fejet nyomtam rá, de semmi rosszindulat nem volt mögötte. Ő erre megjelölte a nevemet kommentben, hogy mi vicces van a posztjában három felkiáltójellel méghozzá. Én meg írtam neki hogy énrám ne kiabáljon mert baj lesz. Ő egyből lefényképezte a válaszomat, és azt írta hogy feljelent a rendőrségre. Hát jelentsen nyugodtan, megmondom a rendőröknek is hogy neki kell szégyenkeznie amiért ilyen semmiség miatt lázadozik.
2018. ápr. 4. 18:17
3/5 A kérdező kommentje:
Hülye hisztis tyúk, nemnormális.
2018. ápr. 4. 18:22
4/5 anonim válasza:
Mindketten idióták vagytok. Hahahahaha.
5/5 anonim válasza:
Ezért feljelent a rendőrségen? Hát, ez aranyos, de az biztos, hogy valami nincs rendben vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!