Ki az aki szeret beszélgetni apró dolgokról, ami másnak lehet hogy jelentéktelen?
Figyelt kérdés
Magamból indulnék ki. Férfi vagyok, de pl. ha olyan zenét hallgatok ami mondjuk elmúlás témát idéz fel akkor szívesen nézek Balatoni naplementés képeket mert kellemes érzéseket hoz elő. Ez csak egy példa, ki az aki hasonló beállítottságú? :)2015. szept. 18. 20:18
1/5 anonim válasza:
Most ehhez hogy jön ide a beszélgetés?
2/5 A kérdező kommentje:
Ezekről az érzésekről beszélni.
2015. szept. 18. 20:34
3/5 anonim válasza:
Balatoni naplementés érzésekről akarsz beszélgetni? Én meg a vietnami háborús légi hadviselésről akarok. Tehát nem passzolnánk. Az a baj hogy tényleg magadból indulsz ki.
Mert, már bocsánat, de kit érdekel, hogy neked milyen érzéseid vannak egy balatoni naplemente közben. :) Elég fura.
4/5 anonim válasza:
Ez egy darabig amúgy biztos aranyos, de hosszú távon respect annak, aki bír ilyenekről beszélgetni...
5/5 anonim válasza:
Olykor nekem is vannak ilyen lelkizős, elmélkedős perceim, ugyanakkor egyetértek a 4-es válaszolóval is, miszerint folyamatos rendszert nem tudnék azért belőle csinálni :D Kell hozzá egy bizonyos hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!