Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ádám vagyok 20 éves és sokszor...

Ádám vagyok 20 éves és sokszor bántom magam de nem értem hogy miért de viszont úgy gondolom hogy még könnyebbülök ez miért van?

Figyelt kérdés
Vagdosom magam sokszor :(

2018. ápr. 2. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
menjél ki inkább ásd föl a kertet, vagy kondizni, futni vagy mittudomén
2018. ápr. 2. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:

"Fogyatékos" > Istenem. Ennyire ostobának lenni...

Ádám bátyámnak pedig üzenem, hogy talán a depresszióhoz van köze. (Az életedről egy mukkod nem írtál, szóval nem tudhatjuk) Borderline, bipoláris emberek is vágják magukat. Erre nem lehet 100%os választ adni csak maga az orvos képes erre. Mindenesetre nem vagy jó passzban, és ezt kezeltetni kell.

Biztos vagy benne, hogy nem tudott segíteni? Keress fel egy másikat a saját érdekedben. Jobbulást!

2018. ápr. 2. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 2. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért nyugszol meg, mert a szervezetedben van egy fájdalomcsillapító enzim, amit fájdalom esetén a sérült helyre küld, és nyugtató anyag társul hozzá. (Ezért van pl, ha valaki ideges, és beleüt a falba, megnyugszik)

De próbáld meg abbahagyni, mert tényleg nem jó dolog :(

2018. ápr. 3. 09:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Hányszor találkoztál a szakemberrel? 1-2 alkalom alatt persze hogy nem segít egy ilyeb komoly dolgon...

Vagy keress egy másikat. Más baj is lehet mögötte, fejtsétek fel

2018. ápr. 3. 15:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Gilette penge volt az óvodában a jeled fogadjunk.
2018. ápr. 3. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!