Mi van akkor, ha tetszek egy barátom apjának? 20/L
Van két fiútestvér, akik a barátaim, és a szüleivel is jól kijövök. Kicsi korunk óta ismerjük egymást, és az apjuk folyton azt mondogatta, hogy az egyik fiával össze kéne jönnöm. Humoros az apjuk, meg kedves, aranyos, kicsit helyes is, viszont:
1. Van felesége
2. Hát, azért csak a barátaim apja
3. Nekem is az apám lehetne, hiszen 40 valahány éves.
Szóval. Kezdtem észrevenni azt, mintha tetszenék neki. Mivel a feleségével is jó a kapcsolatom, félek, hogy ezt a felesége is észrevette. Megaztán olyan kellemetlen, hogy folyton szépeket mond nekem, meg minden...
Járt már így valaki?
Nem világos, hogy mit tett, mondott... Teljesen OK, ha tetszel neki és szépeket mond, de csak bizonyos kereteken belül. Ha kikezd veled, na az már egészen más, ugye, de ha csak bókol... Van szeme, a paramétereid alapján megfelelsz az ízlésének, ezzel nem követett még el semmit. A bók (bár ha tényleg folyton, az már sok) és a kikezdés pedig kettő, főleg, ha tényleg menynek akar, hátsó szándék nélkül.
Mivel téged zavar (s te látod, hallod, lehet, hogy igazad van), valahogy közölném vele, hogy álljon le, de hogy ezt hogyan lehet jól, passz, benne kéne lennem a szituban, hogy eldöntsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!