Elmenjek a barátom apjának a halálának a 10. évfordulójára? Meghívott, koccintani akar, mert gyűlölte az apját.
Figyelt kérdés
Olyan bajai voltak hogy gyerekként pl nem engedett mást nézni neki csak meséket mert az vakló a gyerekeknek. Szerintetek részt vegyek ebben?2017. márc. 7. 20:10
1/11 anonim válasza:
Szerintem ne. A barátod meg egy idióta.
2/11 anonim válasza:
Ne menj. Ez beteges. Tuti nem asszisztálnék hozzá.
Az én apám sem egy mintaapa. Nem is tartom vele a kapcsolatot. De nem ünnepelném a halálát.
3/11 anonim válasza:
Ne menj el, és helyedben én vigyáznék a barátoddal.. Az ilyenből bármi kitellik...
4/11 anonim válasza:
A pszichopata haverodat a múltkor már megfelelően kitárgyaltuk, hogy jut eszedbe még mindig ezen rugózni?
Ilyen elmebeteggel normális ember nem is tart kapcsolatot, nem hogy barátságot.
Ha elmész, akkor te sem vagy különb.
5/11 anonim válasza:
Szegény,csak mesét nézhetett? Micsoda gyerekkor. Adott tetőt a barátod feje fölé,és felkelt mindennap hogy dolgozni menjen hogy drága haverodnak mindene meglegyen?
6/11 A kérdező kommentje:
igen, adott, de a barátom mondta hogy soha egy jó szava nem volt hozzá.
2017. márc. 7. 21:00
7/11 anonim válasza:
Tisztelt válaszolók! Én vagyok a kérdésben említett barát. Könnyű úgy ítéletet mondani más felett, hogy nem ismeritek a teljes igazságot. A barátom kíváncsiságból írta ki ezt a kérdést, viszont csak kiragadott egy dolgot abból, amit az apámról tudott. Az igazság, hogy én meleg vagyok és az apám nem tudta elfogadni a másságom, mindenféle undorító, perverz szemétnek elhordott és megkeserítette az életem, amikor megtudta, hogy mi a helyzet velem. Emellett egy jó szava soha nem volt hozzám, mindig csak az ordibálását, megalázást, trágárságot kaptam már kiskoromtól kezdve. Szörnyű volt az a 20 év, amit vele kellett élnem és büszkén vállalom, hogy idén meg fogom ünnepelni a halálának a 10. évfordulóját, mivel SOKKAL jobb az életem, amióta nem kell azt a felfuvalkodott, öntelt hólyagot elviselnem.
8/11 A kérdező kommentje:
persze, gyerekként is már meleg voltál? :D nem tudta hogy meleg , most itt hamukázik mert érzi hogy gáz.
2017. márc. 7. 21:07
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben, tévedtem, nekem fontosabb a barátságunk mint ez a baromság. elmegyek megünnepelni az apja halála évfordulóját, és ezúttal is bocsánatot kérek a barátomtól mindenki elött hogy kiírtam ezt a kérdést és emiatt sok csúnya hsz-t kapott. nem hiszem h pszichopata inkább autisztikus.
2017. márc. 7. 21:15
10/11 anonim válasza:
Egyikőtök sem normális, jól megtaláltátok egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!