Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik rajz lett...

Szerintetek melyik rajz lett a jobb?

Figyelt kérdés

Megjelenésre, melyik karakter tetszik jobban? Ezek csak skiccek, és azt dolgoznánm ki jobban, amelyik itt több mindenkinek bejön.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4.

[link]

Ha érdekel van egy rövid sztori is, egy posztapokaliptikus világban lennének karakterek, de csak az egyiket akarom felhasználni, esetleg a két legjobbnak ítéltet.

1. Ő egy fiatal, de annál tehetségesebb mérnök volt, azonban mutációja miatt képtelen a beszédre, emiatt a többi mutánshoz képest is hátrányban van. Jelenleg remeteként él.

2. Egykor piti bűnöző volt, lopott holmikkak kereskedett. A vele történtek sem rendítették meg, új "adottságait" felhasználva igyekszik folytatni régi életmódját.

3. Ügyvéd volt, jelenleg egy mutáns közösség tagja, de képtelen elfogadni önmagát, megkeseredett és a halált várja.

4. Korábbi kiléte ismeretlen, nem hajlandó beszélni régi önmagáról. Magát és a mutánsokat felsőbbrendűnek tartja. A "normális" emberek ellen lázítja társait...

2018. márc. 28. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik sem tetszik.
2018. márc. 28. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

2, 4, 3, 1

Nekem nagyon tetszenek :D

2018. márc. 28. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 3-as karaktere izgalmas!

Szerintem akiknek nem tetszik azoknak a téma nem tetszik.

Ámbátor bátran ajánlom neked gyakorlásra a kroki rajzolást, hogy magabiztosabb legyen a vonalvezetésed ;)

2018. márc. 28. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kár különbséget tenni köztük, mindegyik jó. Amolyan undorító, de mégis laza képregénybe való karakterek.
2018. márc. 28. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Az első és a második tetszik a legjobban. Sok sikert hozzá! :)
2018. márc. 29. 09:14
 16/17 anonim ***** válasza:
1. és 4.
2018. márc. 29. 18:44
 17/17 Anonime AJ ***** válasza:

Érdeke a stílusod. (Én magam mindegyiket még jobban kidolgoznám... Tennék hozzá egy kis árnyékolást és talán egy kicsit több részletet ott ahol a bőrön lyukak vannak amúgy értékelem hogy itrál eredet storyt is hozzá)

Az elő nem olyan jó. Ha jól gondolom azt akartad hogy az alsó állkapocs úgy tünjön mintha ki lenne ugorva a helyéről de ebben a pozban amiben a karakter van ugy tünnik mintha a felső állkapocs nem lenne a helyén és az alsó lenne normálisan.

A második a kedvencem a fejjel semmi gond de az az ing egy kicsit kinos. Lehet hogy pupja van és ezért áll igy az ing ing rajta de akkor is a gallér csak túl normálisan áll rajta.

A harmadikkal egész jó. Csak az amin lehetne változtatni hogy a jobb szeme a karakternek lehetett volna egy kicsit nagyoobb és kevésbé köralakú. A másik szem úgy látszik hogy nagyobb kellett legyen.

Ha szemet rajzolsz egy karakternek a szem magassága nem vagy csak nagyon kicsit fog változni. A forma azonban mindig változik!

Amugy az ingel... Ha egy ilyen normális pozt rajzolsz ami van a hármason és a négyesen az ádámcsutka és az ingnek a a közepe egy vonalban kell legyen. Nem gyártanak olyan inget ami az egyik oldalról rövidebb.

A negyedikről még csak annyit hogy lehet hogy jobban nézne ki egy nagyobb szájjal. Mondjuk olyan mint amilyen a másodiké.

A másik probléma pedig az hogy ugy néz ki mintha csak csárén állna rajta az ing pedig lehet hogy félre fordítja a fejét.

Ezt ugy lehet kijavitani ha megrajzolod azokat az inakat amik megfeszülnek ilynekor.

Összességében még egy utolsó megjegyzés. Miért nincsenek fülei a karaktereknek? Ha mutánsok akkor semmi értelme annak hogy ne legyenek füleik főleg ha egy komolyabb stilust választottál.

De egyébként jók ezek a rajzok. Ne hagyd abba és fejlődj benne!

2018. márc. 29. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!