Szerintetek melyik rajz lett a jobb?
Megjelenésre, melyik karakter tetszik jobban? Ezek csak skiccek, és azt dolgoznánm ki jobban, amelyik itt több mindenkinek bejön.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4.
Ha érdekel van egy rövid sztori is, egy posztapokaliptikus világban lennének karakterek, de csak az egyiket akarom felhasználni, esetleg a két legjobbnak ítéltet.
1. Ő egy fiatal, de annál tehetségesebb mérnök volt, azonban mutációja miatt képtelen a beszédre, emiatt a többi mutánshoz képest is hátrányban van. Jelenleg remeteként él.
2. Egykor piti bűnöző volt, lopott holmikkak kereskedett. A vele történtek sem rendítették meg, új "adottságait" felhasználva igyekszik folytatni régi életmódját.
3. Ügyvéd volt, jelenleg egy mutáns közösség tagja, de képtelen elfogadni önmagát, megkeseredett és a halált várja.
4. Korábbi kiléte ismeretlen, nem hajlandó beszélni régi önmagáról. Magát és a mutánsokat felsőbbrendűnek tartja. A "normális" emberek ellen lázítja társait...
Köszi a válaszokat, ment a zöld, jöhet még vélenény.
(Amúgy nekem is a 2-es a kedvencem.)
#8 Pontosan még én se tudom pontosan, de nkább novella, illusztrációkkal.
Bár a leírások már nem helytállóak, legalábbis még változtatni fogok rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!