Miért kell napi szinten, állandóan egészségügyi problémákat hallgatnom másoktól?
Utóbbi években teljesen hipochonder lettem, félek mindenféle betegségtől, és ez szerintem azért alakult ki bennem, mert évek óta nem megy más a környezetemben mint betegségek, betegségek, betegségek, napiszinten betegségekről kell hallgatnom, vagy pedig arról ki és hogyan lett rosszul.
Hogyan ignorálhatnám ezt a témát? Mert nagyon nyomaszt hogy napiszinten erről a meglehetősen negatív témáról kell hallanom a környezetemben, minden nap előjön valami ezzel kapcsolatos téma
Ha szóba kezd kerülni valami ilyen, én valami ilyesmivel szoktam rá reagálni:
"Hát ez baromi izgalmas, Ilonkám, hogy október óta gennyeset fosol, mesélj már még, hogy kell ezt pontosan elképzelni" vagy "jaj, anya, nincs valami hangulatosabb téma, mint mindig ez, hogy hanyadik szomszéd miként kapott szívinfarktust, és mitől jött ki a f...szomtudjajózsi hatodik lumbágója? mert ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni"
És akkor észreveszi magát hirtelen
Én ilyenkor megmondom, hogy
"Bocs, de abszolút nem érdekel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!