Ha nőként hozzáérek egy férfihez, mire ő összerezzen, az azt jelenti, hogy taszítom, idegenkedik tőlem?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 20:41
21/22 anonim válasza:
nem, egy férfi nem ijed meg attól, ha szerelmes, hanem LÉP. A saját érdekedben hagyd abba az álmodozást. Nem akar tőled semmit, csak hülyít.
22/22 anonim válasza:
"Úgy értem, nem biztos, hogy ugyanúgy reagál egy olyan nő érintésére, akivel csak dugni akar, mint azéra, akibe beleszeretett. Nem állítom, hogy erről van szó, de a "pakliban" benne van ez is."
Igen. Ne éld bele azért magad, de például én is ilyen vagyok. Ha valaki szimplán szép attól nem vagyok zavarban, de többet érzek akkor már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!