Ha nőként hozzáérek egy férfihez, mire ő összerezzen, az azt jelenti, hogy taszítom, idegenkedik tőlem?
tudja, hogy szerelmes vagy belé, ő is szerelmes beléd, ha hozzáérsz összerázkódik, és nem akar veled lefeküdni.
szerintem hagyd abba az álmodozást.
Én nem nyomulok egyáltalán... Csak úgy érzem, a teste mást mond, mint a szavai. Nekem szokatlan, hogy egy férfi összerezzen egy olyan nő érintésétől, akihez állítólag vonzódik.
Mindenki válaszát nagyon köszönöm, de ha még van más vélemény is, azt is szívesen elolvasom.
Kedves 16.válaszadó!
Lehet,hogy számodra vicces, számomra nem. És az én "sztorimra" pont hogy nem illik az általad leírt jelenség, mert épp azt próbáltam elmagyarázni, hogy úgy érzem :a férfi testbeszéde alapján nem látom alátámasztva a szavait. Tehát nem büszkén áradozom, hogy én más vagyok mint a többi 50 - illetve talán mégis, mert azok tudtak rá testileg hatni, én meg a jelek szerint nem.
Sajnos a szóra nem adok már, mióta felismeresm a testbeszéd alapú hazudozás. Ehhez a nőknek amúgy is jó érzékük van, tehát én is veled értek egyet, hogy ha a testbeszéde valamit jelez, ami teljesen ellentétes a szavaival, akkor a testbeszédnek hihetünk.
Én akkor szoktam így viselkedni (kerestem egy hasonló szitut az életemből), ha a lányt külsőleg nem tartom vonzónak (de beszari vagyok bevallani neki, vagy nem akarom megsérteni (öltözködés, illat (szag), ápoltság, stb), vagy ha a jellemét tisztelem annyira, hogy nem akarok átgázolni rajta (márpedig a srácod, ha nagy csajozós, akkor megalkudni elég nehéz lesz, hacsak nem tudod hozni azt az ÖSSZES női értéket, amit a kis csapatától be tud gyűjteni).
Szóval kevésbé valószínűnek tartom, hogy szeret, csak a hideg kezed váltotta ki az elhúzódást.
A helyedben (mivel Nő vagy, nem fog gondot jelenteni :P), én picit távolságtartóbb lennék fizikai kontaktusokat illetőleg. Semmi érintés, semmi puszi, csók.
Mit lép a srác?
Majd amikor már puszilgatna, akkor finoman "eltávolodok", mintha valami dolgom lenne...
Mit lép? Vágyik rám?
Megkérdezi mi a baj? Elkezd rám időt szakítani, hogy érezzem, KÍVÁN?
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!