Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nőként hozzáérek egy...

Ha nőként hozzáérek egy férfihez, mire ő összerezzen, az azt jelenti, hogy taszítom, idegenkedik tőlem?

Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 20:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy beleszerettem.
2018. márc. 27. 21:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Ez a pasi nem kispályás a nőkkel kapcsolatban. Csak velem viselkedik úgy, mintha én lennék a gonosz néni, aki fel akarja falni :(. Mintha félne vagy idegenkedne. Miközben állítja, hogy szeret.
2018. márc. 27. 21:10
 13/22 anonim ***** válasza:

tudja, hogy szerelmes vagy belé, ő is szerelmes beléd, ha hozzáérsz összerázkódik, és nem akar veled lefeküdni.

szerintem hagyd abba az álmodozást.

2018. márc. 27. 21:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Mindegy ezt nem fogjuk tudni innen. Legyél kicsit türelmes vele és ne nyomulj nagyon. Hagyj teret neki. :) Sok pasinak (főleg ha akkora nőcsábász) nem szimpatikus, ha a csaj nyomul és felajánlja magát tálcán kb. :)
2018. márc. 27. 21:26
 15/22 A kérdező kommentje:

Én nem nyomulok egyáltalán... Csak úgy érzem, a teste mást mond, mint a szavai. Nekem szokatlan, hogy egy férfi összerezzen egy olyan nő érintésétől, akihez állítólag vonzódik.

Mindenki válaszát nagyon köszönöm, de ha még van más vélemény is, azt is szívesen elolvasom.

2018. márc. 27. 21:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindig viccesek az ilyen nőcsábász sztorik. Igaz, hogy a pasi végigkefélte a fél világot a lány mégis próbálja megmagyarázni, hogy ő vele más mint a többi 50-el.
2018. márc. 27. 21:55
 17/22 A kérdező kommentje:

Kedves 16.válaszadó!

Lehet,hogy számodra vicces, számomra nem. És az én "sztorimra" pont hogy nem illik az általad leírt jelenség, mert épp azt próbáltam elmagyarázni, hogy úgy érzem :a férfi testbeszéde alapján nem látom alátámasztva a szavait. Tehát nem büszkén áradozom, hogy én más vagyok mint a többi 50 - illetve talán mégis, mert azok tudtak rá testileg hatni, én meg a jelek szerint nem.

2018. márc. 27. 22:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Sajnos a szóra nem adok már, mióta felismeresm a testbeszéd alapú hazudozás. Ehhez a nőknek amúgy is jó érzékük van, tehát én is veled értek egyet, hogy ha a testbeszéde valamit jelez, ami teljesen ellentétes a szavaival, akkor a testbeszédnek hihetünk.

Én akkor szoktam így viselkedni (kerestem egy hasonló szitut az életemből), ha a lányt külsőleg nem tartom vonzónak (de beszari vagyok bevallani neki, vagy nem akarom megsérteni (öltözködés, illat (szag), ápoltság, stb), vagy ha a jellemét tisztelem annyira, hogy nem akarok átgázolni rajta (márpedig a srácod, ha nagy csajozós, akkor megalkudni elég nehéz lesz, hacsak nem tudod hozni azt az ÖSSZES női értéket, amit a kis csapatától be tud gyűjteni).

Szóval kevésbé valószínűnek tartom, hogy szeret, csak a hideg kezed váltotta ki az elhúzódást.

A helyedben (mivel Nő vagy, nem fog gondot jelenteni :P), én picit távolságtartóbb lennék fizikai kontaktusokat illetőleg. Semmi érintés, semmi puszi, csók.

Mit lép a srác?

Majd amikor már puszilgatna, akkor finoman "eltávolodok", mintha valami dolgom lenne...

Mit lép? Vágyik rám?

Megkérdezi mi a baj? Elkezd rám időt szakítani, hogy érezzem, KÍVÁN?

27f

2018. márc. 27. 22:51
 19/22 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, de egyáltalan nem biztos. Azt írod "vegigdugta a fel világot", de azt mondja, beléd szeretett. Akar az is lehet, hogy éppen ez "ijesztette meg".
2018. márc. 28. 14:35
 20/22 anonim ***** válasza:
46%
Úgy értem, nem biztos, hogy ugyanúgy reagál egy olyan nő érintésére, akivel csak dugni akar, mint azéra, akibe beleszeretett. Nem állítom, hogy erről van szó, de a "pakliban" benne van ez is.
2018. márc. 28. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!