Szobatárs szagával mit lehet kezdeni ebben az esetben?
Már sulikezdés óta ez van (kb 1.5 éve). Eddig másik szobatàrsa volt és neki is ilyen gondjai voltak. Most szobacserék miatt engem raktak oda. Ez volt kb 2 hònapja. Eddig is próbáltuk úgymond "nevelni" de sok haszna nem volt...
Szóval, mondok pár dolgot ami fontos lehet:
16 éves fiúk vagyunk
Ő játékfüggő, állandóan a laptopját nyomja
Nem fürdik elég alaposan, valamint dezodort/sprayt se használ, "mert minek?"
De ő nem veszi észre a saját szagát, mert abszolút nincs semmi szaglása, nem képes semmit érzékelni.
Már az egész osztály baszogatja folyamatosan miatta, de egyeltalán nem érdekli.
Amit próbáltunk:
Beszélni vele-semmi értelme nem volt
Anyukájával beszéltünk, többször is, semmi haszna.
Pszichológus se tudott vele mit kezdeni...
Tudni kell, hogy az ilyen-olyan rohadt büdös dolgok párna alà rakàsa nem működne, mert ugye egyeltalán semmi szagot nem érzékel...
Valamint megjegyzem, hogy másik szobába költözni nincs lehetőség, valamint a kollégiumbòl kilépni sincs mivel kötelező a gimi programjához. Másik suli nem jöhet szóba, mert nincs a környéken hasonlóan jó iskola, vagyis a problémát helyileg kellene kezelni valahogy.
Szóval valami tippetek van mit lehetne kezdeni?
Ui: Bocsi ha néhol kusza az írásom, csak írtam ami a fejembe jött :D
Már volt ilyen hogy berángattuk este a fürdőbe és bedobtunk neki egy tusfürdőt, meg törölközőjét , de ha nem használja normálisan akkor mit tudunk csinálni?
Sőt volt már csomószor, hogy lefújtam dezodorral, erre még fel volt háborodva hogy én mit fùjkálom őt.
ketten vagyunk egy szobába.
Igazgatónàl semmi esély mert ő csinálta a szobacseréket mások magatartàsproblèmài miatt de minket is belevontak, mert mièrt ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!