Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te olvasnád egy muszlim lány...

Te olvasnád egy muszlim lány blogját?

Figyelt kérdés

Magyar vagyok de muszlim. Már többször elgondolkodtam, hogy elkezdek egy 'beauty' blogot vezetni. De mellette sok más téma is lenne. (Ételek, utazás stb)

Viszont kicsit félek elkezdeni.

2018. márc. 19. 11:05
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szerintem nem számít az, hogy milyen származású vagy. Kezd el, és ha sokan szidnak, mondogasd azt, hogy jó amit csinálsz, csak irigykednek rád és sz@rd le az összes utálót. Én is blogot vezetek, van több utálom is de sokkal több a fan. ( nem dicsekvésbol ) őszintén szólva inkább olvasok egy muszlim lány stílusáról, megismernem azt a vallást, minthogy egy beképzelt lány erőltetett posztjait, amit rengetegen szeretnek. Ne félj elkezdeni, ha megcsinálod a blog oldalt,légyszi mindenképpen értesíts róla.
2018. ápr. 2. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!