Te olvasnád egy muszlim lány blogját?
Magyar vagyok de muszlim. Már többször elgondolkodtam, hogy elkezdek egy 'beauty' blogot vezetni. De mellette sok más téma is lenne. (Ételek, utazás stb)
Viszont kicsit félek elkezdeni.
Ne haragudj de szövegértésből hanyas voltàl?! Elég gyengén megy :) Inkább azt gyakorold..
Ugyanolyan magyar vagyok mint te vagy mint az itt válaszolók!
A szüleim is magyarok és én is az vagyok.
Csak egy kérdést, ha szabad. :D
Ha a szüleid is magyarok és te is, akkor miért vagy muszlim?
Nagyszüleid vallását viszitek tovább, vagy divatból vagy, mint az az újságíró, akit Milo a földig alázott? :D
Nem csesztetni akarlak, csak kíváncsi vagyok. :D
"Ha a szüleid is magyarok és te is, akkor miért vagy muszlim?
Nagyszüleid vallását viszitek tovább, vagy divatból vagy, mint az az újságíró, akit Milo a földig alázott? :D"
gondolom azért mert van saját személyisége nem mint a legtöbb magyarnak. és nem a birtka csorda után megy. Mert neki Az tetszik.
Nyugi a keresztényektől és a katolikusoktól is ugyanígy megszoktam kérdezni. :D
Az újságírós példát azért raktam oda, mert pattogott az újságíró, hogy Ő mekkora muszlim etc. de se a Korán-t, se a négy alap pillért nem tudta. (Emlékeim szerint négy van, lehet, hogy nem... maga a vallás nem érdekel.) Csak ezért kérdeztem, hogy divatból az-e.
"Ha a szüleid is magyarok és te is, akkor miért vagy muszlim?"
Nem tudom mi köze a nemzetiségnek a valláshoz. Szerinted magyar csak keresztény lehet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!