Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem lett rosszabb...

Csak szerintem lett rosszabb a világ, amióta van facebook?

Figyelt kérdés
Unalmasak az emberek, éjjel-nappal azt nyomják. Mindenki neten ismerkedik, hamis képet mutatnak az életükről, és saját magukról. Csajoknál ugyan azok a képek (szánalmas), pasik meg boldog/boldogtalant bejelölnek. Ezt nyomják vacsora közben, buszon, vezetés közben.. Csak nekem van hányingerem tőle..?

2018. márc. 17. 18:06
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
30-as, eddig ez az egy normális válasz jött. Köszi.
2018. márc. 17. 20:38
 32/36 theCilOo98 válasza:
19%
19 vagyok fiú, és amikor bejött olyan 10eves lehettem akkor meg fogjuk rá jó volt gondolom mert nem voltak okostelefonok és igazad van mindenki álszent gyökér és azt nyomja 0-24be :'( ez a szomorú valóság!
2018. márc. 17. 22:16
 33/36 anonim ***** válasza:
55%
Néha én is csak az árnyoldalait látom meg az ocsmány képek feltöltőinek a helyében én szégyellném magam, de összességében véve örülök, hogy feltalálták. Én élőben szörnyen gátlásos és félénk vagyok, szinte lehetetlen kapcsolatot teremtenem az emberekkel. Viszont ennek a közösségi oldalnak köszönhetően sikerült barátokra szert tennem. Írásban sokkal könnyebben megnyílok.
2018. márc. 17. 23:47
 34/36 anonim ***** válasza:
60%

- Régenmindenjobbvót... - mondja az alkalmazkodni képtelen, aszociális egyszerűember.

Egészségedre. A világ halad, aki meg csak köpködni tud mindenre, az elveszíti a képességét a fejlődésre. Nem baj, nem mi járunk rosszul.

2018. márc. 18. 09:41
 35/36 anonim ***** válasza:
62%

A facebook sok dologhoz hasonlóan csak egy hype. Ami túl van a nagy felfutási és tündöklési korszakán.

Már rengeteg fiatal hagyja el vagy már nem is regisztrál. Lassan csak az idősebb korosztály fakenews terjesztő platformjává fog válni. Már most is részben az.

2018. márc. 18. 09:42
 36/36 anonim ***** válasza:

én nem szeretem és töröltem.

whatsappon mindenki megvan aki kell :) ismerkedni élőben szoktam.

2020. aug. 6. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!