Csak szerintem lett rosszabb a világ, amióta van facebook?
Aham, csak neked van hányingered tőle.
Mármint mindig is voltak olyanok amik úgymond beszippantották az embert.
Abban igazad van, hogy sajnos ma minden nagyon fb és insta központú lett, más arcukat mutatják az emberek a közösségi oldalakon, mint amúgy. De. Neked nem kell rászokni, lehet okosan használni, s megtalálhatod a hozzád hasonló gondolkodású embereket. A többi meg mit számít? Hidd el, hogy a hisztidet pont minden fb függő lexarja. Próbáltál már a saját életeddel foglalkozni, másoké helyett?
(ne vedd támadásnak a kommentem, nem annak számom)
Jézusom ez a kérdés...a világháborúk idején bezzeg minden jó vót.
Nem vagyok fent facebook-on, mielőtt...
"Ha nem lenne facebook, mivel lenne jobb a világ? Kitörne a világbéke?"
Akkor talán lenne olyan nap is, mikor nem csak bamba görnyedt embereket latnék, akik éppen a telefonjukat nyomkodják. Vagy nem hajtana ki elém az álomvilágban élő tini, mikor nekem van elsőbbségem, mert ő félkézzel nyomja. Stbstb.
Nézd, egy facebook ellenesnek hiába mondunk saját tapasztalatokon alapuló ellenérveket, ha te azokra úgysem vagy nyitott. :-)
Egyébként én könyvet olvasok vagy horgolok a tömegközlekedésen, amikor megyek dolgozni meg jövök haza, mert nem akarok bambulni, idegenekkel meg nem fogok leállni csevegni, így legalább hasznosan töltöm el azt a napi kb. 2 óra utazási időt. Egyébként sportolok, beszélgetek az ismerőseimmel, akik nem feltétlenül élnek közel hozzám, vannak távolra szakadt rokonaim, a csoportokon keresztül a hobbijaimban és érdeklődési köreimben is tudok tájékozódni, másokkal tapasztalatot cserélni, esetleg olyan dolog is felmerülhet, amire eszembe sem jutna rákeresni, de valaki megemlítette, legyen szó sportról, kreatív hobbiról, olvasásról, barkácsolásról, háziállatokról... stb. Elég széles az érdeklődési köröm, a hírlevelek csak egyoldalú kommunikációt biztosítanak, ráadásul a többségük vásárlásra ösztönző marketing, amit folyamatosan dobálok a kukába.
Ha te nem szereted a facebookot, nem kötelező használni, az iwiw azért könnyen letarolható volt. Viszont nem mindenki zombul bele, aki használja ezt a lehetőséget, mellesleg én szűröm az ismerőseimet is, szóval vannak, akiknek a megosztásait nem látom, vannak csevegő csoportjaim, amikben benne vagyok, hogy kapjak információt, de némítottam, mert az üres fecsegések nem érdekelnek, a fotóalbumaim többféleképpen vannak beállítva, melyiket ki láthatja és ki nem, ugyanez megvan a személyes adataimnál is, alig van valami, ami publikus. Indítottam már csoportot, ami mai napig sikerrel segíti egy oldal munkáját, igaz, a kezdetek óta túlnőtt rajtam, szóval át kellett szervezni, de másnak nem jutott eszébe, én próba-szerencse alapon belevágtam, bejött. Tesóm fotózgat, benne van egy csoportban, ahol tájékozódni lehet a megbízható és nem megbízható fotósokról, modellekről, ez is hasznos, a csoport tagjai segítik egymást. Könnyű mondani, hogy keress rá google-ben, de így gyorsabb, és biztosabb információkat kapnak az érintettek, hogy ne sétáljanak bele valami csapdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!